Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalalalala lalal

Czy on odwoła ślub jak sie dowie że miałam 21 partnerów seksualnych?

Polecane posty

najlepiej bylo na początku bo napiecie duze bo pierwszy raz ktoś rznal mnie delikatnie w namiocie od tylu codziennie przez 3 tygodnie ale nie w pupe tylko normalnie, bylo duze napiecie ale zadnego szalenstwa tylko ciekawosc, spuszczal sie we mnie bez gumy to bylo cieple i przyjemne drugi to nie był Polak tylko Rosjanin i mnie zgwalcil, kazal sie rozebrac i sie nie bronilam bo spotkalam go w tajemnicy za plecami mego chlopaka, wiec zeby sie nie wydalo dalam sie przeleciec, zero przyjemnosci, balam sie , przerznal mnie i sie spuscil moze mnie 15-20m minut rznal klasycznie na mnie trzeci znalam go kilka godzin po tancach wzielam do siebie chcialam miec rzniecie klasyczne ze spuszczeniem ale w c*pke ale on chcial zebym mu zrobila po francusku nawet mi majtek nie zdjal, kazal ukleknac i go obsluzyc, podobal mi sie bylo podniecajace, ale chcialam go czuc miedzy nogami i jak sie spuszcza we mnie lub na mnie ale jak mu robilam loda bez spodnicy i u gory gola ale w majtkach to sie mi w buzie spuscil, zrobilo mi sie niedobrze i na tym sie skonczylo caly czas w miedzyczasie miedzy kochankami moj chlopak mnie rznal raz dobrze raz gorzej tez polak inny student polak rozebral mnie u mnie majty i wszystko chyba mnie rznal klasycznie z pol godziny az mnie c*pka zaczela bolec i sie modlilam aby sie spuscil, na poczatku podniecajace potem troche nudnawo to zaczelam myslec o mym chlopaku i on sie spusci a ja dostalam orgazmu inny bulgar, maczo, wzial mnie na pokoj do siebie zdjal bezceremonialnie sukienke majty polozyl na materac przerznal po mesku do konca spuscil sie zanim dostalam orgazmu we mnie i na krocze i uda wo w czasie wytrysku wyciagnal, potem przyniosl recznik abym wytarla sperme z warg sromowych ud i pupy stal jak glupi jak sie wycieram, potem sie polozyl i zasnal, byl podniecajacy i przystojny tym bardziej ze wakacje i moj najblizszy zostal w domu bo mial mieszkanko remontowac wiec to dodalo napiecia ale nie zdazylam dostac orgazmu ale i tak wytrysk byl przyjemny inny polak turek moj przelozony, bogaty przernal mnie w biurze, dostalam szybko awans nawet maz sie dziwil ze tak szybko, byl delikatny ale i maczo sciagnal mi rajstopy i majty z pupy ja do konca zdjelam sama, zerznal na stojaco polozylam sie nastole na brzuchu zerznal ale nie w pupe tylko normalnie, milam orgazm bylo fajnie spuscil sie w czeci w pochwie w czesci na pupe i uda bo sie wysliznal w ostatnim momencie jeszcze jeden polak przernal mnie w pokoju na pensji na wegrzech obok spal pijany szwagier, maz byl w polsce, wyszlam polnaga po kapieli, sciagnal mi majty mialam ochote od dawna na niego, maz kolezanki, przerznal delikatnie ale tak jak gdyby to mialo byc ostatni raz w zyciu, dostalismy oboje orgazmu, potem jeszcze mnie wpolce pol roku 2-3 razy w tygodniu rznal, prawie zawsze orgazm, az wpadlam ogolnie lubie polakow ale jak inni przystojni to tez nie gardze, czesto sma dostaje prawdziwego wytrysku, czesto wtedy jak zdradzam bo to podnieca

jezeli nie bedzie mu przeszkadzać luz na panewkach i fakt , ze już po szlifach jesteś czyli mu bedzie w penisa dobrze to nie, no i jeżeli nie bedziesz mieć związanych z Twoją przeszłoscia fiksacji

Ty mnie nie zrozumialeś lub żle przecytałeś ze zrozumieniem,Czy on odwoła ślub jak sie dowie że miałam 21 partnerów seksualnych jednej nocy, kiedyś miałam taką chcice że zaprosiłam chłopców co byli na dyskotece postawiłam im wódki i rozłożyłam nogi -przecież jest xxI wiek wiec moge sie otrząsnoć.

Gość Annaaaa-
zamiast mają wolić konia to niech owijają i r............. szmate

bzdura jestem ciasna i zdrowa oraz zadbana lepiej niż niejedna dziewica

Jest tu która co nie sortuje chłopów ,i nie kolekcionuje jak na razie chdze na karzdą impreze i wiem że bede obsłużona lepiej jak klijet w Majrocie ,czy Sobieskim.Popiszcie ilu mieliście przez jedną noc kochasi z długimi chu***mi.Ja 21 sztuk wiecej nie było bo sie upili.

Gość gość
czy jest tu jakis wielbiciel dziewic co juz przer***** ich tyle ze DOJRZAL do malzenstwa?

Gość gość
Zlew na sperme zostanie tylko zlewem..

Gość lykam jak pelikan
ale sperma ci sie skonczy bobasku :classic_cool:

Gość gość
Pie....sz o obsługiwaniu kobieto z każdych imprez gdzie Ci siedzi ślub w głowie? Jesteś kaszalotem gorszym niż najgorsza porażka.

Gość gość
nie szanujesz sie kobieto , to jest smutne

Gość gość
Podnieca Cie Zdrada? Widać ze od lat nie używasz mózgu skoro w ten sposób myślisz i postepujesz. Szkoda słów na Ciebie.

Gość gość
Ty piszesz ze chcesz się otrząsnąć? A z czego? bo z g****a zamiast mózgu juz się nie otrząśniesz...

Gość Heniek Hydraulik
Wiecie co mam wrażenie że to co napisała lub napisał to zwykły troll tak samo jak mój nick więc nie ma się panowie i panie co wkurwiać nad ty żałosnym kimś kto piszę takie zboczeństwa normalny człowiek by czegoś takiego nie zrobił bo nie jest zwierzęciem z w sumie to obraziłem zwierzęta ponieważ one tego nie robią dla chorych satysfakcji i przyjemności a jeżeli nawet to prawda to psychologowie mówią jasno ,,osoby zdradzające i sypiające z wieloma partnerami mają strasznie niską samo ocenę,, jedynie w tej sytuacji kogo by mi było żal to tego chłopaka co jest z tą panią chodź nadal twierdzę że to troll .