Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nervosolu6674

Co was najbardziej denerwuje? bo mnie zaraz jasny szlag trafi!!!

Polecane posty

Gość nervosolu6674

-jak mama cos odpierdala za moimi drzwiami od pokoju, cos tam przewala, układa, no nie wiem..mam wrazenie ze mnie podsłuchuje! własnie teraz to robi kurwa nie wytrzymam!!!! -jak mama sprzata mi w pokoju. oczywiscie nie wymagam tego od niej, bo sama sprzatam jak mam czas no ale ok, jezeli tak tego pragnie to niech tylko lekko ogarnie ale nie kurwa grzebie mi w biurku!!!! tak! ostanio robila mi porzadki w MOIM, PRYWATNYM, OSOBISTYM biurku, gdzie sa rzeczy które mam prawo widziec tylko JA! Nie rozumiem tego jak mozna dotykac prywatnych rzeczy, które sa schowane w biurku. To mi sie w głowie nie miesci! Mam ogromny zal do niej o to! Czy ja jej grzebie w segmencie? NIE! Dodam ze nie zrobiła tego raz tylko KILKA RAZY! Zawsze jej mówie ze nie cierpie jak mi ktos grzebie w rzeczach wrrrr! Aha i dla jasnosci, jestem pełnoletnia. -denerwuja mnie pojebane reklamy w tv i radiu -jak w lodówce nic nie ma do jedzenia -jak ktos nie myje rak po skorzystaniu z wc!!!!! -jak ktos nie myje rak przed jedzeniem -jak ktos wpierdala sie do mojego pokoju bez pukania

Gość nervosolu6674
pierun mnie zaraz spali nosz kurwa!!!

Gość nervosolu6674
chodzi mi o to ze ktos robi jedzenie i nie umyl przedtem rak a potem czestuje wszystkich tym czyms.

Gość no ja nie myję
"-jak ktos nie myje rak po skorzystaniu z wc!!!!! -jak ktos nie myje rak przed jedzeniem" tylko nie bij

Gość trudne sprawy;
:)

Gość nervosolu6674
i tak juz jestem wkurzona tak ze bardziej sie nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jest niemal codziennie!!!!!!!!!

Gość nervosolu6674
pomozcie mi bo za niedługo zwariuje/

Gość nmgfyhjf
jak jesteś pełnoletnia to idź do pracy, kup sobie mieszkanie to mama nie będzie ci sprzątać aha no i lodówkę zawsze będziesz miała pełną :)

Gość nervosolu6674
jak mam isc do pracy jak studiuje???? No jak? :O:O:O

Gość arturro333
ja mam 22 lata i moja matka jak tylko chce, może przeglądać u mnie wszystko, za bardzo mi to nie przeszkadza, a nawet gdyby to i tak nie mógłbym nic zrobić, bo moim rodzicom po prostu postawić się nie można

Gość nmgfyhjf
normalnie, znam wiele osób które to pogodziły, zresztą nastały czasy że pracodawcy sam papier nie wystarczy o studiach, imponuje im jak jednocześnie coś robisz w życiu, ja studiowałam i pracowałam, wynajęłam mieszkanie pytanie na ile jesteś bystra i co studiujesz

Gość nervosolu6674
technologie chemiczna nie moge pracowac i jednoczesnie studiować a nawet jakbym pragnęła to za 500zł miesiecznie (na tyle moge liczyc zapewne:O)nie oplace mieszkania i innych opłat chyba ze bede pracowac jako dziwka pod latarnią!!!!

Gość nervosolu6674
no co zatkało???? jezu co za ludzie :O

Gość mruffkavmala
szurnięta histeryczka wyprowadź się na swoje, do pracy, wynajmij i NIKT ci nie będzie szurał, przerawacał itd....

Gość mruffkavmala
COKOLWIEK zarób. Dołóż się do budżetu to i w lodówce więcej będzie :P i mamie zapowiedz, że twój pokój to TWOJE terytorium. I nie drzyj mordy.