Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arboretump

telefony do moich rodziców- co zrobić?

Polecane posty

Gość arboretump

Miałam dobrą kolezankę, której zwierzałam sie ze swoich kłopotów. Wczoraj zadzwoniła do mnie roztrzęsiona mama, która powiedziała że wraz z ojcem dostali bardzo dziwny telefon na mój temat. Zadzwoniła kobieta, która podała się za moją kolezankę i pytała się czy wiedzą o problemach córki i wypytywała o moje zycie prywatne. Rodzice oczywiscie nie prowadzili tej rozmowy, rozłączyli się, ale okropnie sie zdenerwowali. Mam 100% pewnosc, że do moich rodziców dzwoniła własnie ta bliska kolezanka. Okropnie sie tym przejmuję, gryzie mnie to, ale jakos nie chce mi sie do niej dzwonic. Jak to rozwiazac? Jak w ogole mozna wydzwaniac po cudzych rodzicach nie znając ich. Doradźcie mi coś

koleżanka nie wiedziała jak ci pomóc dlatego zadzwoniła do twoich rodziców- z bezsilności pomyśl następnym razem zanim obarczysz kogoś czymś, z czym ten ktoś nie będzie dawał sobie rady

Gość anastai
do mojej matki zadzwoniła kiedyś babka i powiedziała,ze jest w ciązy z moim facetem... ludzie są pojebani. jakiś nr się wyświetlił chociaż?

do mojej Mamy zadzwoniła kiedyś kobieta i powiedziała, że jestem w ciąży z jej mężem......a byłam wtedy dziewicą:P No cóż kobieta zobaczyła numer podpisany takim imieniem jakie ja mam i stwierdziła, że to ja:) ale nie trzeba się przejmować

Gość arboretump
nr się nie wyswietlił, ale akurat miałam taki filmik video gdzie ona gadała i mama rozpoznała jej głos. Ona idzie w zaparte i sie nie przyznaje.

Gość arboretump
Kontakt zerwałam, napisałam jej sms-a, że ma sie ze mną nie kontaktować, ona zaczela dzwonic a potem błagac sms-owo, że przeciez ona jest moją przyjaciółką i chce mi pomoc. telefonu nie odebrałam, sms-owo ponowiłam prosbe o niekontaktowanie sie ze mną. Teraz milczy wreszcie, a mnie jest przykro. zupelnie nie wiem jak sie wobec niej zachować, gdy sie na nią natknę.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Masz doswiadczenie jak ryzykowne moze byc opowiadanie kolezankom o problemach. Zwlaszcza niedojrzalym kolezankom. Ta dziewczyna zrobila jedna niewybaczalna rzecz - powtorzyla nastepnej osobie to co Ty powierzylas jej w tajemnicy. To skresla czlowieka jako obiekt zwierzen. Jak sie masz zachowac jak ja spotkasz ? Normalnie. Powiesz dzien dobry i jak bedzie potrzeba to porozmawiasz o pogodzie. A na drugi raz dobrze sobie przemysl zanim cos komus powiesz.

Gość arboretump
Nie następnej osobie, tylko zadzwoniła do moich rodziców, w ogole ich nie znając!