Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam się

Dlaczego tak wielu facetow marnuje sie, pozbawia sie przyjemnosci zyjac w samotn

Polecane posty

Zacznijcie zyc wlasnym zyciem a nie zyciem kogos innego ... sami nic w zyciu nie osiagneliscie i dowartosciowujecie sie uprzykszajac zycie innym Siedziec na jakims forum 5 lat i sledzic kogos wpisy .... TOTALNE DNO !!

Gość ty wyzej na pomaranczowo
zbanowali cie ?

Gość rghrfdrhu
darkera zbanowali? ale jaja.

Gość edfghjkfgdsgerwfd
przeciez kazdy facet ma babe tylko sie nie przyzna azostawić tez jej nie zostawi ze strachu o !

Gość ty wyzej na pomaranczowo
pod kogo podszywales sie ?

Gość na co przykładem jest PBW?
ale to nie o wyglad, prace sie rozchodzi, tylko o pewnosc siebie.

"wczoraj na ogolnym kobiety pisaly ze CHCA TAKIEGO mezczyzne JAK EDWARD ZE ZMIERZCHU, zaraz poszukam linka" 100-letniego prawiczka. :D http://demotivators.ru/posters/257114/edvard-kallen-100-letnij-devstvennik.htm Darker "Doświadczyłem owej... przyjemności po wielokroć. Ja będę słuchał - inny będzie ruchał. To ja podziękuję za taki układ." Bo jesteś przyjaciółką z penisem.

"Bo jesteś przyjaciółką z penisem." Dla jednej byłem. Tej pani już podziękowałem.

Gość przestańcie wreszcie wszędzie
się nad soba użalać. przeciętny czytacz tego forum ma w dupie wasze problemy, a na jaki temat by nie kliknął to same ofermy pierdolą bzdury o swojej niedoli. skończcie już z tym bo to naprawdę nudne. temat o facetach którzy się marnuja a nie o zgrai dziwaków z kafe która pierdoli bez sensu.

nie !!! wy nie rozmawiacie wy rozmawiać nie potraficie. każda wasza "rozmowa" to wymiana tych samych zdań. każdy je zna na pamięć więc jest to już pierdolenie bez sensu a nie rozmowa. wyjedz w góry i z echem sobie "porozmawiaj".

Dokladnie ... kazdy temat po okreslonym czasie zmienia sie w temat o prawiczkach i ich nieudanym zyciu ... o tym ze sa nieudacznikami itp... Sami wolicie komus pojechac i dowartosciowac sie niz dostrzec ze wasze zycie jest do dupy ... bo jakby bylo fajne to nie byloby was tutaj tak czesto ... np. tak jak kolega ktory sledzi od 5 lat poczynania goscia o nicki oferma ... totalna zenada ...

Gość wreszcie tochę spokoju
oby jeszcze na innych tematach przez chwile zamilkli to przez chwilę byłoby tu nawet przyjemnie.

Gość IMO13861
To może zeswatamy Drabinę i Darkera, zamiast gadać ciągle bez sensu? :classic_cool:

"i co darker cioto mówiłem że shadow dewller to ty stopka zdradza " Zwal konia w imię tego osiągnięcia. Co za no-life. Gorszy ode mnie.

Gość buhah ah aha ha hh
i wszystko pisze matiz00 który wie że od 5 lat ktośtu siedzi :D wytykał nieudacznik nieudacznikowi :classic_cool:

"Chyba każdy o tym wiedział." Poza tym niedorozwojem wyżej ...

IMO13861 "To może zeswatamy Drabinę i Darkera, zamiast gadać ciągle bez sensu?" Nie miałeś czegoś zrobić w ogrodzie?

"To może zeswatamy Drabinę i Darkera, zamiast gadać ciągle bez sensu?" Podziękuję.

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Nie miałeś czegoś zrobić w ogrodzie?" Drabino - ja staram się pomóc. Zapomnij wreszcie o cynizmie, bo Kot wiecznie żyć nie będzie. :P

Gość darkerek jest żałosny
bo nie umie dziewczynki poderwac :classic_cool:

ale ja nie chce was czytać problem w tym że gdzie nie kline to jakaś pierdolona oferma wyskakuje ze swoją zyciową filozofią. załóżcie sobie jeden temat i piszcie te same zdania do końca świata zamiast na każdym innym.

Gość IMO13861
Darker "Podziękuję." Na dziękowanie mi przyjdzie jeszcze pora. Teraz trzeba działać! :classic_cool:

IMO13861 "Drabino - ja staram się pomóc. Zapomnij wreszcie o cynizmie, bo Kot wiecznie żyć nie będzie." Na razie Kot żyje i ma się dobrze. :) A gdzie Twoja Lucyna? :D