Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość answer the question...

Facet 30 lat i ciągle sam - co z nim nie tak ?

Polecane posty

Gość answer the question...

Hej Znam pewnego faceta, który jest moim sąsiadem i nie mogę zrozumieć dlaczego taki mężczyzna jak on jest sam. Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, a mieszkamy obok siebie od dziecka. Co z nim jest nie tak ? Facet będzie miał w tym roku już 29 lat. Z tego co wiem to pracuje w budownictwie, jako inżynier, więc chyba głupi nie jest. Jak wygląda ? Zwyczajnie, ale ma śniadą karnację i czarne włosy. Co prawda jest szczupły i nie jest zbyt wysoki, ale te 175 cm, a może i więcej na pewno ma, bo sama mam 169 i widzę, że jest wyższy. Dobrze się też ubiera w porównaniu do innych facetów. Widzę że ma swój styl. Od znajomych, którzy go znają wiem, że jest on bardzo nieśmiały i małomówny, rzadko gdzieś bywa, na jakiś imprezach itd. Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale przecież i nieśmiali mają dziewczyny. Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno. Długie jesienne wieczory itd., a on nie ma się do kogo przytulić wieczorem, porozmawiać itd. Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta.

Gość SamotnyLat27
Jestem 10cm wyższy i dwa lata młodszy, poza tym opis pasuje :D

Gość obrzezany stefan
rucha co chce poprostu 🖐️

pewnie ma chlopaka i nie chce aby wscibska sasiadka ploty na jego temat rozsiewała. Ja mam 29 lat jestem kobieta nie mam faceta bo nie chce miec jestem po kilku nie udanych zwiazkach nie chce sie z nikim wiazac i tyle to jest kazdego sprawa ja znam mase ludzi którzy sami ale nie samotni poprostu wolni :) i tyle ;)

Gość lalamidouq
dziewczyna 27 lat ciągle sama, co z nią jest nie tak? wykształcona, robi doktorat, więc niegłupia, niebrzydka, dużo się uśmiecha i fajnie ubiera, kocha zwierzęta, czyta dużo książek, chodzi na basen, robi sama drobne remonty w domu, maluje ściany np itd, no i co z nią jest nie tak hm? głupi temat:o

Gość Anna4254
jak kobieta robi doktorat to już jest dewiacja

Gość jkdjks
ja tez tylko ze kobieta jestem

Gość daj fote
to sa ludzie ktoryz bardzo cenia sobie bycie samotnym lub sa homoseksualistami i nie chca sie ujawniac

A co z kobietami, które mają 30-40 lat i są same? Ich ci nie żal? A może coś nie tak z nimi?

Gość gość ma pewnie tyle kasy
że może ruchać codzinnie inną laske więc na co mu jakaś skrzecząca sraka od dojenia kasy? głupie kurrwy :D 🖐️

Mam dość stereotypów, że jak facet 30-letni nie obnosi się z jakąś suczą, nie imprezuje od piątku do poniedziałku, albo nie rucha parę razy w tygodniu to coś z nim nie tak - pedał albo może i utajniony pedofil? Każdy żyje jak chce. I nic nikomu do tego.

Gość gvuhbhb
ten 30-letni facet szuka sobie wartościowej kobiety ... jeśli dalej będziesz bierna to w końcu ją znajdzie gdzie indziej

Gość obrzezany Krzysztof
mądry gość, nie marnuje czasu na tępe polki 🖐️

Gość sdfdffgfggh
lepiej daj mu spokoj, pozory mylą... jakby byl normnalny to juz by dawno kogos mial, wiec albo zboczeniec albo ma inne cele w zyciu

Gość ja też mam 29 lat
i nie ma nic cudowniejszego jak samotne jesienne wieczory w ciszy i spokoju. nie żałujcie nas, bo mamy lepiej niż sparowani :-D

Gość ja też mam 29 lat
dokładnie :-D na co komu facet tak naprawdę?

Ja mojego poznałam też w wieku 30 lat i jakos tam nie narzekał wielce ze przez całe zycie był samotny,robił co chciała,wyszalał się i teraz jest mój heheh alez to romantyczne

Ja nie muszę pytać o zgodę, gdy mam ochotę na butelkę zimnego piwa. Albo gdy chcę się wyciągnąć i nic nie robić godzinę. Tudzież wydawać na zakupach 3x więcej niż potrzeba tylko po to, by zaspokoić chciwość pięknej kobiety. O seks także nie mam ochoty się prosić i jednocześnie męczyć ponad siły bo może dojść do wniosku, że jej źle. Dzieci nie chcę bo nawet wykąpać nie pozwoli ani popieścić - od razu wyjdę na pedofila i mnie podpierdoli po pierwszej awanturze o cokolwiek. Jednym słowem - miłość w tych czasach to puste słowo. A cała reszta - marność.

Gość Pompka do kamieni

Ciekawe co teraz robi. Po opisie wcale się nie dziwię ze był sam, kobiety na takich wymoczków nie zwracają uwagi.