Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BIBELOTKA zobacz czasem

Charlie i fabryka czekolady

Polecane posty

hehehehe....Ty pewnie ogladasz takie gdzie jest sama krew,zabojstwa,tortury itp......ten film przypomina mi dziecinstwo i chce go miec:D w ogole po co ja Ci sie tlumacze?:P Zreszta...i tak mi nie pomozesz to po co sie tutaj wypowiadasz??:P

Gość Zwyczajnie niemożliwe
Uwielbiam literaturę samą w sobie, ale przecież z własnej nieprzymuszonej woli, nie będę czytać teraz lektur z klas pierwszych. Bo choćbym czytała dzień i noc, to i tak nie zdążę przeczytać wszystkiego co mnie interesuje. To samo jest przecież z filmem. A studenci polonistyki, czy też pedagogiki wiem, że muszą czytać. Stąd te wnioski.

PS.np."Shrek" , "Mniam" , "Przygody Tintina" i wiele innych to sa bajki (niektore filmobajki) a dorosli je ogladaja!:P Czlowieku...wsp[oczuje Ci :/ Na tym koniec i jak juz wczesniej napisalam...zegnam :D:DD

A zatem stara panna żyjąca przeszłością. Lubię wiedzieć, kto tutaj pisuje i raczej rzadko jestem pozytywnie zaskakiwana, ale ciagle wierzę w ludzi.

hahaha stara panna...zly adres:D Jestem mloda...nie panna...szczesliwa:D Ty po prostu nie rozumiesz......Smerfy sa tez genialna bajka a tenfilm,ktory chce poogladac to powrot do dziecinstwa....jestes niesczessliwym czlowiekem ,ktory bardzo mocna stapa po ziemi i pewnie ma non-stop zla mine i opierdala ludzi za byle co bo Tobie sie zycie nie ulada.....kurcze...m ialam juz sie z Toba nie wdawac w rozmowy bo po co mi to.....dobrej nocy

To w takim razie jesteś opóżniona, skoro tylko bajki dla dzieci oglądasz na okrągło.

Mąż też z szkoły specjalnej?

"skoro tylko bajki dla dzieci oglądasz na okrągło. " przeciez nie napislaam nic takiego.....coraz dluzej z Toba psize i widze,ze jestes jakas dziwna/dziwny i nie czytasz ze zrozumieniem tlyko widzisz to co chcesz i dopisujesz sobie wiele!!! masakrap;/ Ostartni raz Cie zegnam i idz stad:P

Wymieniasz tylko bajki przecież.. Więc wnioski się nasuwają.

Alez jestes tepa osoba.....ja tylko poprosilam o link do filmu w moim glownym temacie.........jak bym wymienila filmy o np.tematyce wojennej to pewnie i tak bym zostala zjechana przez Ciebie....zajmij sie czyms bardziej pozytecznym czlowieku! Nie oceniaj innych swoja miara :D

Sama jesteś tępa skoro wchodzisz na forum i jesteś zdziwiona, że ktoś chce rozmawiać.

hehehehe Ty i rozmowa....no faaaaaaaaaktycznie.........prosze o odp.na moje poyt.a Ty po mnie jezdzisz....ale rozmowa hahahaha.....poza tym TY tylko sie wypowiadasz ze swoimi glupimi wypiowiedziami...tak w ogole,jakie filmy ogladasz? pewnie romanse:P