Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bss

zwrócona tabletka anty...Co teraz??

Polecane posty

Gość Bss

Hey Dziewczyny pomóżćie...już sama nie wiem co robić...Biore tabletki anty od Pol roku i jeszcze nie miałąm takiej sytuacji;/ Byłam wczoraj na imprezie i toche przestadzilam a żądko mi się to zdarza...po porstu nic prawie nie jadłam,ale mniejsza z tym...no i miałam bliski kontakt z sedesem... Tabletke wziełam o godzinie 21 a zwróciłam ją po północy... Budzac sie rano nie pomyślalam nawet co z tym zrobić ponieważ nie bardzo się czułam żeby cokolwiek robić i myśleć.. A o godzinie 16 wzielam tabletke nastepnal chociaz powinnam wziac ja po 20.. Ale w między czasie przed 16 uprawialam seks z chlopakiem bez zabezpieczenia...po prostu glupia nie pomyślałam o tej sytuacji z wymiotowaniem i zapomniałam ..po prostu zapomniałam:(( I teraz nie wiem co mam myśłeć:( Myślicie że mogę być w ciąży?????? Pomóżcie!!!

Gość parus
Spokojnie, nic się nie stało. Do północy tabletka została wchłonięta, a następną wzięłaś o g.16 i ok. Jeżeli bierzesz systematycznie, to nic się nie zadzieje.

Gość Bss
jesteś pewna?? seks uprawialiśmy przed przyjęciem tabletki...to tak jakbym nie była zabezpieczona prawda?

Gość beboy
1. ulotka nie gryzie 2. to tak jakbym nie była zabezpieczona prawda? - a zabezpieczona jesteś w zależności od jednej jedynej tabletki czy całego cyklu, który blokujesz tabletkami? odpowiedz sobie sama 3. jak już bierzesz antykoncepty to bądź na tyle odpowiedzialna, żeby zaznajomić się z tym jak i na jakiej zasadzie działają :o

Gość parus
Moja poprzedniczka ma rację i przestań panikować:-) Jestem pewna, że zabezpieczenie wciąż działa.

Gość fanka zdż i mychl
połkinj jeszcze raz

Gość Bss
teraz to już na pewno NIGDY tak nie postąpie...:) Dziękuję Wam dziewczyny:) Strasznie mi pomogłyście... Jeśli moge mam jeszcze jedno pytanie ale tylko by mieć pewnośc... czyli moge brac reszte tabletek tak jak przez caly czas...bez potrzeby brania nastepnego opakowania zaraz po aktualnym??

Gość parus
Bierz pigułki jak do tej pory, niczego nie zmieniaj. Dokończ to opakowanie, 7 dni przerwy i rozpocznij kolejne opakowanie. Pozdrawiam.

Gość Bss
Dziekuje "parus" :) Bardzo mi pomgłąś:) Również pozdrawiam:)))