Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam dwoch takich

czy kiedykolwiek milośc spadła na Was nieoczekiwanie?

Polecane posty

Gość mialam dwoch takich

czy przezyliscie taka sytuacje, ze nagle to na was spadlo, w dziwnej sytuacji, ze sie nie spodziealisci, a moze byliscie juz pozbyci nadziei i bach - wielka milosc?

Gość w autobusie
to musialo bolec

Gość mialam dwoch takich
a moze to tylko w filmach sie dzieje, a my nieszczesnicy czekamy na cos pieknego.

Na mnie spadło w pracy. Miałam takiego klienta, który od razu się zauroczył jak tylko mnie zobaczył. Niestety za dwa dni wyjeżdżał do siebie, za granicę. Potem nawiązaliśmy kontakt poza pracą, były spotkania, maile, telefony. Rozkochał mnie w sobie, a teraz okazało się, że ma żonę.

Gość jagutka55555555
how sweet... :/

Gość dlatego trzeba
myslec najlepsza recepta przed wchodzeniem w relacje intymna z druga osoba

Gość mialam dwoch takich
na mnie tez spadalo, ale bez wzajemnosci hehe. a jestem ciekawa czy cuda sie zdarzaja i przytrafil aise wam taka milosc prawdziwa, odwzajemniona.

Gość wertyuiolhgh
owszem tak :)

to na jedno dobrze, ze chociaz tyle myslalas.. a teraz jak sobie z tym wszystkim radzisz?

On jeszcze nie wie, że dowiedziałam się o żonie. Nie wiem czy od razu mu wygarnąć, czy poczekać i zobaczyć czy sam się przyzna.

Gość do mnie...
zapukała sama do drzwi, a ja ją olałem, bo myślałem, że to żart :), lecz kilka tygodni później znowu to zrobiła i tak spędziliśmy ze sobą 8 lat, aby później moja miłość zdecydowała się zapukać do innych drzwi :D hah

Na razie wyjechał to jest mi lżej. Nie wiem jak zniosę to kiedy wróci. Nie wiem czy wytrzymam. Najgorszy jest ten ból, że go kocham i nienawidzę. Potraktował mnie jak zwykłą dziwkę. Tak o sobie myślę skoro miałam być tylko odskocznią od żony.

Gość no mi kiedys
"czy przezyliscie taka sytuacje, ze nagle to na was spadlo, w dziwnej sytuacji, ze sie nie spodziealisci, a moze byliscie juz pozbyci nadziei i bach - wielka milosc?" spadła pierwszy jak sie okazało chciał zaliczyc ale mu sie nie udało olał mnie a drugi przypominal mi pierwszego w niektórych zachowaniach i udało mu sie mnie zaliczyc... obje pseudo miłosci niesmaczne ... ja głupia zakocha a te nazwyklejsze dupki

Gość no mi kiedys
wiec im powiedziałam..."a wes sie kurwa wszystko i sie odwal"