Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Wasze największe marzenia? Przyznajcie się?

Polecane posty

moim jest zdrowie, zeby moja cala rodzina byla zdrowa, poza tym to wszystko mam, wiecej mi nie potrzeba

Gość 12 moich łez
moim marzeniem jest nie usłyszeć już nigdy od męża : to nie chcący :-0 I wcale nie chodzi o bicie :-)

Gość wydać wydać
swoją książkę:) i żeby było możliwe żyć z dwoma mężczyznami jednocześnie :)

Gość 12 moich łez
nie , nie nic z tych rzeczy :-) To takie duże dziecko , ciągle coś zepsuje . Tłumacze , prosze ,żeby nie robił tego czy tam tego a on swoje . I tym sposobem naraził nas juz nie raz na takie straty ,że szkoda gadać . Przed ostatni jego wybryk kosztował nas 5000 :-0 . A teraz prosiłam ,żeby nie wjeżdał do garażu bo jeszcze nie wykończony a on się uparł i co ... i przestawił cały próg . Dziecko duże dziecko a potem to jego : to nie chcący :-p (jak ja tego nienawidze )

Gość wertyuiolhgh
a moim marzeniem było opuszczenie na stałe Torre de Reyes

hahaha no rzeczywiscie stare dziecko, a nie wkurza cie takie ciagle mamuskowanie? Móglby wkoncu dorosnac. Macie dzieci?

Gość ależ ależ jasne oczywiście
12 łez ja mam to samo tylko u mnie to jest w wersji : kotku przecież nie zrobiłem tego specjalnie :( pieniędzy nie liczę już nawet, a ręce to już mi opadały tyle razy................ i mówi człowiek skarbie zostaw, zadzwonimy po fachowca, daj sobie spokój, może do kina w tym czasie skoczymy... a on z uporem maniaka........... :)

Gość dziura w skarpecie
pewnie bedziecie sie smiac ale ja nigdy nie bylam nad morzem i w gorach :(

Gość 12 moich łez
Mamy dzieci 9 i 7 lat . Wykancza mnie to ,że on mnie nie słucha a potem przyznaje mi racje , ale to już po fakcie i bez strat materialnych sie jeszcze nigdy nie obyło . Gorszy jest od naszych dzieci ehhh . Wczoraj on za kierownicą , prosze go żeby się tak nie rozglądał na boki a on , cóz mistrz kierownicy :-p , że mam byc cicho ... i masz babo placek uderzył w inne auto i pójdzie mi po składkach bo auto na mnie i wine też wziełam na siebie .

Gość 12 moich łez
alez ależ znam ten tekst juz na pamięć i już mam go po dziurki w nosie .

Gość miledy z torunia
wyleczyć organy miękkie i kolana:classic_cool:

Gość 12 moich łez
Beatka 13 jak nie więcej to jest terminator :-p

tak tak :) mój też już po wszystkich przychodzi z miną zbitego psa i oświadcza uroczyście: miałaś rację! i to niby ma mnie udobruchać... tylko, że jak sobie kiedyś usiadłam i policzyłam ile bym mogła zaoszczędzić gdyby mnie posłuchał wcześniej to na pewno przeszło 10 tyś., ale to już trudno, widać taka moja karma, zastanawiam się częściej co w nim takiego jest, że za nic nie ma zdolności uczenia się na własnych błędach?????? ja się jeszcze staram nie urazić jego męskiego ego, żeby się nie czuł jakoś mało męsko, ale matko jedyna :/:) ileż można???? u mnie z ostatnich rewelacji: mój ślubny ma zwyczaj nagminnego picia kawy nad laptopem, ale w taki specyficzny sposób, że z nią praktycznie wisi nad klawiaturą.. no i ja zawsze mówię, że już mnie to nie obchodzi, ale od mojego służbowego laptopa "wara"... ostatnio akurat był otwarty, ja się kąpałam, mąż zrobił to co zwykle, w tym czasie córa go mocno pociągnęła za koszulę, bo coś chciała... jeeezuu... jak mi głupio w firmie było.. dodam, że pracuję tam od kilku miesięcy... ;/

Gość 12 moich łez
ależ ależ widze ,że możemy podać sobie ręce no mój już dawno przebił to 10 tyś i też się zastanawiam dlaczego nie potrafi uczyc się na własnych błędach

Gość 12 moich łez
z takich ciekawszych to kupiliśmy auto i stwierdził ,że zrobi jazde próbną no i pojechał . Kiedy minęło 15 minut ju ż wiedziałam ,że cos nie tak i co ... mechnik stwierdził,że popsuł , taką częśc , która praktycznie sie nigdy nie psuje( o kosztach nie wspomne) . Moje szczęscie to ma talent :-0

mam nadzieję, że Bóg nam to jakoś wynagrodzi:) kocham go bardzo, ale czasem to sama wiesz jak jest... zanim pójdę córci bajkę czytać to Ci jeszcze napiszę, że mała ma 3 latka i wiadomo - powtarza to co słyszy, ostatnio rozsypała cały piasek z butów na podłogę, uśmiechnęła się uroczo i powiedziała: kotku przecież nie zrobiłam tego specjalnie:) ciarki mi po całym kręgosłupie przeszły:):):)

Gość juz nie mam
ale jakies znajde:D

Gość 12 moich łez
ależ ależ Kurcze no mam tak samo starsza córka to wykapany tatuś . Starch się bać

nie wytrzymam:) o moim mężu to samo powiedział hydraulik jak nam musiał pół ściany rozwalić w łazience po delikatnej regulacji odstępu między rurami przez mojego męża przed wymianą baterii na nową:):) oj wyobrażasz sobie jakby się razem za coś zabrali????:):)

Gość vgfgvf
moim marzeniem jest dobrze przezyć życie w zdrowiu i szczęściu i żeby moja rodzina była zdrowa i szczęśliwa. i chcialabym jeszcze znaleźć fajną pracę.

Gość 12 moich łez
ależ ależ To B Y Ł B Y katastrofa :-)

Gość 12 moich łez
B Y Ł A B Y