Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss marla

Czujesz się przygnębiona, gruba, bez silnej woli???

Polecane posty

Gość miss marla

Ja też! Postanowiłam znalezc powód tego stanu- myślałam, myślałam, myślałam...tak naprawdę wszystko co przychodziło mi do głowy, to wyliczanie własnych wad- za gruba, nieatrakcyjna, bez motywacji do zmian itd itp.... Postanowiłam wziąc się w garsc! To jak WYGLĄDAM, wpływa na to, jak się czuję, a to jak się czuję, wpływa na praktycznie każdy aspekt naszego życia- osobisty, zdrowotny, uczuciowy, a nawet finansowy- chcąc nie chcąc, dzisiejszy świat sprowadza się do WYGLĄDU i to od niego, w dużej częsci, zalezy nasz sukces. To małe odkrycie zainspirowało mnie do założenia bloga- http://long-way-to-perfection.blogspot.com/ na którym będę dzielic się z Wami spostrzeżeniami, co robic zmotywowac się do zmiany wyglądu i samopoczucia, jak zmobilizowac się do bycia szczupłą, SZCZĘŚLIWĄ kobietą! Liczę na Wasze komentarze, uwagi i spostrzeżenia - RAZEM NA PEWNO NAM SIĘ UDA!!

Gość Koronczarka_grafomanka
Ciekawe na ile starczy pary.... Ja zaczynałam wiele razy. :o

Gość miss marla
Pary na bloga, czy na odchudzanie? Myślę że że wszystkim sednem jest MOBILIZACJA- mnie w obu przypadkach mobilizuje chęc dążenia do perfekcji- zwłaszcza jeśli chodzi o wygląd, bo niestety dziś to on decyduje o tym, czy jesteśmy w pełni szczęśliwi... niestety walka ze słabościami i przyzwyczajeniami to wyzwanie, które nas czasem przerasta... Dlatego postanowiłam że żadna z nas nie powinna byc w tej walce sama!- Po to powstał ten blog ,tego powodu czuję się w pełni odpowiedzialna za jego kontynuację- i to właśnie będzie niewyczerpanym źródłem pary! :)

Ja już dodałam blog do zakładek. Niedługo się odezwę. Mam podobne problemy chociaż podejrzewam, że jestem o wiele starsza. Jednak wiek tutaj nie powinien mieć nic do rzeczy. :) Pozdrawiam ciepło. 🖐️

Gość miss marla
Również myślę, że wiek zdecydowanie nie ma znaczenia- w różnym wieku mamy te same problemy - zwłaszcza jeśli chodzi o potrzeby bycia atrakcyjną, akceptowaną... to się nie zmienia, bez względu na lata :) i tak sobie myślę - ważne jest, aby zdac sobie sprawę, że nie tylko my się siłujemy z pewnymi rzeczami- o ile wtedy lżej, prawda?? pozdrawiam serdecznie:)

Napisz jeszcze cos na tym blogu. Odezwę się jak dam na swoim nowa notkę, bo z lenistwa to 3 miesiace nie pisałam... albo i 4.. :(