Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ten czas i to miejsce???

Mam 25 lat a wydaje mi sie, ze powinnam urodzic sie 60lat temu

Polecane posty

Gość czy ten czas i to miejsce???

Czuje, ze tu nie pasuje. Mam meza, dziecko. Normalne, spokojne, praktycznie bezproblemowe, szczesliwe zycie. Ale cos jest nie tak. Czuje, ze powinnam byc siostra swojego ojca i jego rodzenstwa. Podswiadomie utozsamiam sie z ich najstarsza siostra, pierwszym dzieckiem mojej babci, ktore zmarlo w wieku niemowlecym. Jestem zzyta z moja ciocia jak z siostra. Pomimo iz ona ma lat 55, jest madra kobieta to na moim ramieniu wyplakuje swoje smutki. Moja babcia jest pierwsza osoba do ktorej dzwonie gdy cos sie dzieje, a mam przeciez matke. Od cioci juz nieraz slyszalam, ze powinnam byc ich siostra. Babcia niejednokrotnie zwracala sie do mnie imieniem swojej corki. Czuje, ze urodzilam sie w odpowiednim miejscu, ale o nie o tym czasie jakim powinnam... Mam dziwne leki. Grob mojej cioci (tej zmarlej jako niemowle) omijam szerokim lukiem, w ogole nie jezdze na ten cmentarz. Choc gdy odwiedzam groby rodziny to jestem o 1km od niej, nigdy tam nie zachodze. W glowie mam takie jakby wspomnienia letnich upalow, laki, jeziora, zboz sprzed wielu wielu lat, wtedy gdy mnie jeszcze nie bylo, bo mam 25 lat. Opowiesci mojego ojca i jego rodzenstwa sa jakby czescia mnie, mam wrazenie ze przezywalam to razem z nimi. Gdy ogladam stare filmy, czasy sprzed 50 lat to mam ochote wejsc w ten cholerny telewizor... Wiem, wiem to chore. Ale mam tak od dziecka. Poza tym jestem normalna kobieta:) Nie wiem jak sobie z tym poradzic, niby to nie szkodzi ani mi ani ludziom ktorzy przebywaja w moim otoczeniu, ale chcialabym sie czuc na wlasciwym i miejscu i o wlasciwej porze. Czy ktos z Was moze przezyl cos takiego albo slyszal o podobnym przypadku?

"W glowie mam takie jakby wspomnienia letnich upalow, laki, jeziora, zboz sprzed wielu wielu lat, wtedy gdy mnie jeszcze nie bylo, bo mam 25 lat." przecież klimat się ociepla:P.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Wg.mnie za duzo Ci rodzina nagadala i wzielas do siebie isch slowa i tego sa takie skutki! albo....podbno sa rzeczy takie ktorych nie mozna wytlumaczyc i moze Ty tego doswiadczasz??:P

Gość heheh ponos ma sie dusze
ktora zmienia ciala :P idz na hipnoze regresyjna to sie dowiesz bardzo ciekawa przygoda :) tez tak czuje ze nie teraz powinnam zyc tylko bardzo pasuje jakos do lat 80tych :) (choc wtedy sie urodzilam) ale bardzo zawsze jako dziecko do tych wlasnie lat jako osoba dorosla mnie ciagnelo