Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nickaaaaa

problem ze sobą

Polecane posty

Gość nie mam nickaaaaa

Chciałabym opisać swój problem. Proszę nie uznawać mnie za narcyza i nie odbierać mojego opisu jako przechwalania się. Jestem bardzo ładną, atrakcyjną dziewczyną. Jestem raczej spokojna, nie należę do żadnych tzw baleciar, choć lubię się bawić. Dla wszystkich serdeczna, pomocna, zawsze uśmiechnięta. Nie jestem pusta, mam swoje wartości i ambicje, swoje pasje. Czy istnieją jeszcze faceci, którzy lubią takie dziewczyny?

Gość nie mam nickaaaaa
Właśnie zauważyłam, że doceniają mnie Panowie w wieku ok 40stki. Czyli jestem niedzisiejsza.

Gość nie mam nickaaaaa
mam 23 lata

może zacznij chodzić na jakieś koncerty, imprezy , tam spotkasz chłopaków w swoim wieku :) chociaż niekoniecznie- mam 25 lat, cztery lata temu poznałam swojego mężczyznę przez internet ( teraz ma 29 lat ) , od 2 latek jesteśmy małżeństwem :)

nie należałam do osób zbyt aktywnych towarzysko, nie chodziłam na imprezy, nie miałam zbyt wielu znajomych

Gość nie mam nickaaaaa
chodzę na imprezy, wychodzę ze znajomymi... ale faceci, których spotykam są tacy...płytcy. Bardziej im zależy na seksie itp, coś bez zobowiązań. Ale do rzeczy - co jest ze mną nie tak, że trafiam na chujów? Teraz jestem z facetem, który jest zaborczy i totalnie chce mnie ograniczyć, nie rozumiem dlaczego, jestem mu wierna, dbam o niego...