Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceny koniecznie

Kupię zestaw puzzli

Polecane posty

Gość ceny koniecznie

Od 60 elementów

Gość brookiee
sklep allegro ebay tablica wystarczy? a taraz wypierdalaj debilko

Gość ceny koniecznie
Osz Ty szmato :O

Gość brookiee
do mnie kurwo tak piszesz? ty leniwy psi wyjebany gnoju,zabieraj dupe w troki i wypierdalaj

Gość ceny koniecznie
podszyw 🖐️ Przeglądam i licytuje coś często ( ostatnio właśnie się udało ale mało elementowe) niestety ciężko upolować zestaw bo dużo osób wystawia pojedynczo na różnych aukcjach a wygrać wszystkie to nie łatwo, a pojedyncze z kosztami wysyłki się nie opłaca. Ale są zestaw niekompletne, albo zdarzają się pudełka które już mamy, dlatego ogłaszam się też tutaj, chyba wolno?? Także debilki szukaj w swoim otoczeniu bo ja nikogo nie wyzywam 🖐️

Gość efwewetg
ale o co chodzi? przecież w sklepach pełno puzzli - do wyboru do koloru

Gość ceny koniecznie
wiesz co nie ja pisałam tamto, ale po Twoim poście stwierdzam, że musiałaś mieć bardzo ciężkie dzieciństwo więc zostawię to bez komentarza :O nie Twoja wina, że takie słownictwo wyniosłaś z domu :O

Gość brookiee
aaaaaaa o to chodzi... Sorki kochaniutka ! nie chciałam Cię urazić. Przepraszam. Gorszy dzień mam :P Wybacz aniołku za te epitety, obiecuję więcej się tak nie wyżywać na kimś :) PEACE

Gość ceny koniecznie
Ale dlaczego by nie kupić używanego zestawu taniej? Tak samo jak mamy czasem kupują czy to ciuszki, czy zabawki czy inne sprzęty tak ja poszukuje puzzli, a może akurat jakiejś mamie tutaj zalegają na półce bo dzieci już nie układają :)

Gość brookiee
no jasne słonko ! lepiej kupić od kogoś niż ze śmietnika wygrzebywać :) dobrze myślisz :*

Gość ceny koniecznie
malinka może nie w moim temacie albo skasowali nim odczytałam, prześlij mi proszę jakie masz puzzle na maila oooll.55@o2.pl

Gość efwewetg
a to się opłaca? przecież ceny tych puzzli są takie śmieszne, że chyba więcej za przesyłkę używanych zapłacisz...

Gość ceny koniecznie
No dlatego właśnie chce kupić więcej od razu od jednej osoby, wtedy się opłaca, jednego czy dwóch pudełek to owszem nie opłaca się

Gość a co lekarze na to?
mamo zosi - daj sobie juz spokój!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co lekarze na to?
mamo zosi- załujesz córce na nowe puzzle które sa tanie jak barszcz? jaqkbys kupowała 2 opak w miesiacu to koszt max 40zł i kupujesz jakie chcesz

Gość ceny koniecznie
Podaj mi powód dla jakiego mam wydawać 40zł na 2 opakowania nowych puzzli jeśli mogę kupić taniej zestaw używanych? Np w tej chwili czekam na zakończenie tej aukcji http://allegro.pl/mega-zestaw-20-zestawow-puzzle-i1936745782.html, jeśli mi się uda to za niewiele więcej ( bo moje maximum jest większe niż w tej chwili licytują) będę miała 20 a nie 2 pudełka. To nie jedzenie, czy buty lub bielizna, że trzeba kupić nowe. Na tego typu rzeczach nie szkoda mi, że oszczędzam i nie uważam tego za "żałowanie córce"

Gość sa posegregowane w woreczkach
no i wygrałas?

Gość jajebeee
mam zestaw 1500 elementów z tygrysem syberyjskim. chętni? :D