Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ericcccca

zostały mi 2 tyg na napisanie magisterki - help

Polecane posty

Gość ericcccca

mam ksiazki, materiały, ale czy dam rade pisząc 4 h dziennie + weekendy??? jak sie wziac do roboty? bo nie chce mi sie jak nei wiem, a to ost. termin

Ja napisałam 65 stron pracy w ciągu 3 nocy, więc co to są dwa tygodnie. Ale mam radę - pisz do oporu, a nie po parę godzin dziennie, bo wybijanie się z pisania nie sprzyja postępom w pracy :P

Gość izabela soroczynska
spiertalaj pisac

Gość 65481654789
to zależy jaki masz temat jeśli mało ambitny to jeden weekend Ci wystarczy- znajomy z marketingu i zarządzania wyrobił się w 2 dni. Ja moją prace pisałam w sumie 2 miesiące ( same badania zajęły mi bity miesiąc- siedziałam średnio 10 h dziennie).

Gość ericcccca
badania mam zrobione, temat malo ambitny, takie lanie wody, ale mam pustke w glowie i brak weny, to nawet i lanie wody sprawia mi trudnośc, bo wydaje mi sie ze bredze i sie powtarzam, wlasnie pracuje normalnie po 8 h i nie chcialabym brac urlopu...z drugiej strony, musze napisać bo potem trzeba placic za powtorke

Gość ericcccca
czy ktoś mi jeszcze coś poleci? czy lepiej siasc i pisac non stop, zarywajac nocke, czy systematycznie, ale wysypiajac sie, czy sa jakies skuteczne wspomagacze ktore ułatwiłyby pisanie i tworzenie?

Gość a co mi tam!
nie mobiluzuje Cię to że masz już mało czasu? na mnie to zawsze najlepiej działa. jak jeszcze nie zaczełaś to chyba lepiej usiąść i pisać, zarywać nocki żeby mieć z głowy, 2 tygodnie to niby całkiem sporo czasu jeszcze, ale zleci tak szybko, że się nawet nie obejrzysz