Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgddghj

błagam pomżcie!!!

Polecane posty

Gość jgddghj

Sluchajcie nie wiem co robic.obecnie przebywam z dzidzia u rodzicow.mały ma dopiero2miesiace wiec zeby nie wracac z tak malym dzieckiem do domu pociagiem odwioza nas samochodem moi rodzice.problem polega na tym ze od kilku miesiecy mieszkam z tesciowa ktora nie zyczy sobie aby moi rodzice przyjezdzali do niej do domu bo ma jakies urojone pretensje od czasu naszego slubu.co mam teraz zrobic?tesciowa jest uparta.maz sie z nia klocil,ja sie klocilam i to nic nie dalo.co mam zostawic ridzicow przed furtka?maz radzi powiedziec moim rodzicom prawde ze tesciowa ich tam nie chce ale po pierwsze bedzie im przykro a po drugie niedlugo chrzciny i jak powiem rodzicom prawde to jak pozniej maja z tesciowa usiasc do jednego stolu?nie wiem co teraz

niestety ale powinnać powiedzieć rodzicom prawdę. Co innego wymyślisz? Chora sytuacja, nie rozumiem jak tak może być w rodzinie..czemu teściowa ma takie ALE?

Gość Nie ma powodu
Powiedz prawdę. Twoim rodzice powinni wiedzieć, co się dzieje, bo to ich dotyczy, a nie tak za plecami. Będzie właśnie okazja, żeby wyjaśnić to z teściową. A o co jej chodzi?

Gość jgddghj
Ma pretensje o to ze siedziala w zlym wedlug niej miejscu na weselu,nie podobao sie jej jedzenie.uznala ze moi rodzice zrobili to jej na zlosc.jak powiem rodzicom prawde to nici z chrztu no bo jak?

Gość grrrr.........
I tak przez cale zycie masz zamiar przed rodzicami ukrywac ze tesciowa ich nie trawi ? Powiedz im dzieisj o co biega i niech sie z tesciamu dogadaja, bo jak nie to sie zapowiada darcie kotow przez cale zycie :D

Gość Teściowa niepoważna
a pozatym nie ma innego powodu żeby nietrawić ludzi??????????? przecież ty jestes jej synową a to twoja mama i tata , jak tesciowa może cię tak nieszanować nie chcąc twoich rodziców u sibie z tak błachego powodu

Gość jgddghj
Dziewczyny nie wiem co robic...czy zrobic tak zeby maz z nia pogadal cz sama mam zadzwonic?a jak sie kategorycznie nie zgodzi to co?boje sie ze te chrzciny nie dojda do skutku

Gość bchsfgd
to zrób chrzciny w restauracji

Gość jgddghj
No tak zamierzam ale wyobrazacie sobie ze jak powiem rodzicom ze tesciowa nie chce ich widziec w domu to oni usiada z nia potem do jednego stolu w restauracji?bo ja mysle ze nie....

Gość To w taki razie Twoi
rodzice okazują się, że są równie głupi jak teściowa...

Gość bchsfgd
no właśnie, w końcu rodzice chyba dla ciebie i dziecka powinni przyjść na chrzest; wybacz, ale z tego co piszesz odnoszę wrażenie że i teściowie i rodzice stroją fochy jak dzieci w przedszkolu, o jakieś duperele

Gość no ileż jeszcze
No nie mogę, kobieto, dorośnijcie w końcu wszyscy! Co za ludzie, z powodu fochów niedojrzałej baby, nie będzie chrzcin? Czy wy macie wszystkie klepki w porządku? Ile jeszcze będziesz pisać, że teściowa sobie nie życzy twoich rodziców? Aż zejdzie z tego świata?

Gdyby moi rodzice znaleźli się w takiej sytuacji to do domu teściowej by sie nie pchali skoro ta tego nie chce ale nie widze powodu dla którego nie mieliby usiasc do stołu na chrzcinach. W tym dniu najważniejsze jest maleństwo a nie tesciowa. JEsli ona jest nienormalna to nie widzę pwoodu dla którego rodzice mieliby odwracac się od was i od wnuka. PRzychodzac na chrzciny robia to dla malenstwa i dla was a nie dla głupiej mamuski...

Gość i ty mieszkasz z taką
idiotką?:O

Gość jgddghj
No tak wyszlo...ale myslicie zebym to ja zapyrala ja o to czy maz?no i jak sie nie zgodzi to powiedziec rodzicom prawde?

Gość chyba musisz powiedziec
prawde ! A glupia tesciowa sama sie kiedys bedzie za siebie wstydzila :-0

Gość chyba musisz powiedziec
a na chcrzicny wszyscy powinni przyjsc i rodzice i tesciowa . Nie musza siedziec obok siebie i sie do siebie odzywac . A jezeli tesciowa nie przyjdzie to tylko pokaze brak klasy . Chrzciny to swieto dziecka !!!!

Gość no ileż jeszcze
Ja nadal nie rozumiem o co ty chcesz teściową pytać? Czy ona jest twoim opiekunem prawnym? Jesteś pełnoletnia? A może jesteś ubezwłasnowolniona? Nie wyobrażam sobie sytuacji, że moi rodzice nie przyjeżdżają na chrzest, bo teściowa się dąsa. No ludzie...

Gość Miraculum5
Powiedz rodzicom prawdę, nie Twoja czy męża wina, że ma pojebaną mamusię! A Twoi rodzice niech pokażą klasę, odwiozą Cię, najwyżej pożegnają w bramie, a chrzciny? Zróbcie Wy z mężem, odsuńcie teściową i wprost powiedzcie, że skoro nie umie się zachować to wyjazd, an chrzcinach ich rozsadźcie i już.

Gość jgddghj
Strasznie sie martwie...jutro do niej zadzwonie i zapytam wprost...

Gość nikiszka
Miraculum5-> święta racja. Ps. urodziłaś już?

Gość jgddghj
Tak juz urodzilam

Musisz powiedzieć rodzicom prawdę. Lepiej będzie, jeśli będą przygotowani na to co ich czeka, bo przecież i tak na pewno dowiedzą się o niechęci Twojej teściowej. Moi rodzice z teściami się w ogóle nie widują. Urodziny dzieciaków robimy, na dwa razy, święta też dzielimy zawsze na dwa. Chrzciny misiaków jakoś przeszły, bo było sporo rodziny i jakoś przeszło. Nie jest to przyjemne, ale wolimy tak niż narażać siebie na ich kłótnie między sobą.

Gość mamama27
hmm wiesz co ja bym zrobiła - wróciła z dzieckiem z rodzicami i zwyczajnie weszła do domu jej - poprostu - co zrobi? od progu rzuci się na nich i wywali ich z domu? zrobi awanture? wtedy wzięlabym dziecko i wyszła z powrotem z rodzicami a nie mieszkała z taką babą - a jak jest normalna to będzie siedziała cicho i może ta cała "afera" rozejdzie się po kościach - przecież najważniejsze będzie dziecko!