Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie syn

jest! pierwsza długo wyczekiwana ciaża!!

Polecane posty

Gość dark_women100%:)
z tego co mi wiadomo to gonia sie m.in krowy w okresie rui wiec moze to twoj czas:)

Gość na a a
hehe a ja widze ze ty bierzesz czynny udział w tych gonitwach skoro taka doinformowana jestes!! NIE!!!! WIESZ CO ????teraz to ja sie znizam do twojego poziomu!!!więc żegnaj............................................................!!!!!czarna dziuro......zegnaj!!!!...................

dlaczego jestescie bez serca!!! ja sie ciesze ze swojego szczescia a tu takie idiotki wyskakuja, jak sie nie podoba to nie czytac!!! ja tobie zycze abys poronila swoj i tak nie zdatny do uzytku mozg, glupia lamusko, nic soba nie representukesz, chyba jestes ze wsi soro znasz tak dobrze anatomie krow, prostaczka i wiesniaczka szkoda slow

Gość na a a
och lola-to jest własnie kafeteria!! o niczym nie mozna pogadac ,bo zawsze znajda sie takie.... ....nie mam słow,ale napewno nie ludzie!! trzymaj sie i niczym sie nie denerwuj,napewno wszystko bedzie ok,powodzeni!!!

no po takich slowach pocieszenia jak " zycze zebys poronila" to napewno bedzie super

Gość na a a
no nie mów mi ze ty sie przejmujesz,tym co napisała tutaj jakas chora niedowartosciowana istota!!!dbaj o siebie,ja ci zycze rózowiutkiego zdrowego bobaska za 9 miesięcy;)

jakos mi te slowa zapadly w pamiec, jest mi niezmiernie przykro, ze ziamia nosi takie osoby

Gość na a a
lola ale na szcescie sa to pojedyncze jednostki!!!!tzw przegrancy życiowi,nic im sie w zyciu nie układa, wali im sie cały glob na stargane już i tak barki,wtedy budzą w sobie takie negatywne emocje!!! moim zdaniem to oni potrzebuja pomocy specjalisty!! a ty sie kochana nie martw niczym ,tylko sie ciesz!!!

na aaa ciebie to juz nie bede komentowac bo szkoda mojego cennego czasu, a i ze zrozumieniem slowa czytanego masz problem takze mowie ci stul pysk i koncze z toba dyskusje cielaku a ty och lola jestes jeszcze wieksza kretynka i lepiej zeby taki kretyn nie wydal na swiat kolejnego kretyna bo szkoda dziecka zeby mialo za matke taka durna babe ktora uwaza osoby znajace dialekt wielkopolski za kogos ze wsi i prostaka to gratuluje polotu umyslowego. Mlocie pieprzony zejdz mi z oczu bo zal.pl

Gość ty pałoooo
ty dark coś tam - weź idź się pierdolnij w łeb, bo coś bredzisz nie wiadomo po co

Gość na a a
hmmm!! ale ja wszystko dokładnie zrozumiałam!!! i wywnioskowałam!! jestes dnem!!! osoby znające dialekt wielkopolski heheheheh,ale sie usmiałam!!prawda zabolała co??? prostaczko ze wsi??

Gość na a a
bo żal pl hihihi a plecak na jutro spakowany????to do łózeczka i spac,bo rano bedzie płacz!! heheh

cielaku moglam napisac gwara-co za roznica dla twojego ptasiego mozdzka to i tak niepojete. twoja ciasnota umyslowa az razi idz sie lepiej zajmij swoim bachorem jesli masz to moze wyjdzie na ludzi w przeciwienstwie do matki, a jak nie masz to i lepiej:)takze przymknij twarz i zamilcz na wieki bo moja dyskusja z toba jest skonczona.

Gość na a a
a i skoro dzieci nazywasz bachorami to widocznie ty masz problem z wychowaniem ich na ludzi!!!i nie zapominaj prostaczko co napisałas na 1 stronie ,a to juz tylko i wyłacznie swiadczy o tobie!!wiec nie ucz mnie jak chowac dzieci,bo mi do piet nie dorastasz!! tępaku!