Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxdgdfgxhxhgdh

kilka słówek niemiecki...

Polecane posty

Gość fxdgdfgxhxhgdh

Inliner fahren mit Freundinnen shoppen Franzosisch lernen mit der band uben in der Halfpipe figuren machen einen Hip-Hop_Kurse besuchen Dzięki z góry ; )

Gość fxdgdfgxhxhgdh
co po polsku znaczą ???

Gość jak to dobrze żę tylko
trzeba być chyba imbecylem aby się nie domyśleć co znaczą :D 🖐️

Gość fxdgdfgxhxhgdh
dopiero się ucze 3 mies dziękuję za piękne przezwisko

Gość fxdgdfgxhxhgdh
Inliner fahren mit der band uben in der Halfpipe figuren machen einen Hip-Hop_Kurse besuchen po polsku ???

sprobuje samodzielnie: 1..... 2 zakupy z przyjaciolkami?? 3 nauka francuskiego??? 4 ..... 5..robic figury.....? 6 uczeszczac na kurs hip-hopu?? niemieckiego uczylam sie milion lat temu i nic nie umiem :D

Inliner fahren mit Freundinnen shoppen - isc na zakupy z przyjaciolka Franzosisch lernen - uczyc sie francuskiego mit der band uben - cwiczyc z zespolem in der Halfpipe figuren machen - robić figury z plasteliny (?) einen Hip-Hop_Kurse besuchen - uczeszczac na kurs hip hopu

czkawka jest jeszcze lepsza :D z tą plasteliną mnie rozwaliło :D 🖐️ kocham kafe ❤️

jak umiesz tak świetnie to było pomóc, ja z głowy brałam nie musze wiedzieć co to jest halfpipa do wuja łatwiej sie naśmiewac tylko :P

Gość fxdgdfgxhxhgdh
dzieki za pomoc chociaz na kogoś moge liczyć ;)

half pajp to jest halfpajp - poza tym 90% z powyższych słówek jest jak w polskim no chyba że ktoś nie wiem co to znaczy shop i siię w związku z tyym nie zorientuje co znaczy shoppen :D :) generalnie kupa śmiechu - no dobra - domyślenie sięże Band to zespół - to faktycznie przekracza możliwości śrenio zdolnego ucznia poza tym wolała to wpisać na kafe niz do google gdzie miałaby odpowiedz 5 x szybiciej i bardziej wiarygodnie sorry ale brak słów :O