Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Piosenki dżemu i inne przeboje

Polecane posty

DŻEM 1 czerwony jak cegła 2 tylko ty i ja 3 cała w trawie 4 chciałbym ci coś opowiedzieć 5 sen o victorii 6 do kołyski 7 wehikuł czasu to moje ulubione Dżemu :} a i jeszcze 8 skok TURBO 1 dorosłe dzieci PERFEKT 1 autobiografia MALEŃCZUK/ PUDELSI 1 kocham siebie 2 bez ciebie 3 dawna dziewczyno

Gość szymeczekszymeczek
moje ulubione polskie budka suflera - to nie tak miało być budka suflera - pieśń niepokorna maanam - krakowski spleen lady punk - stacja warszawa lady punk - wenus mars

Gość z Dżemu
wszystkie mi się podobają ale chyba najbardziej lubię "Lunatykow"

Gość z Dżemu
bardzo lubię Gintrowskiego ale to chyba nie na kafeterię

Gość uwielbiam dżem
Posłuchaj też "Dzikość mego serca dżemu" - to nie Rysiek, a Dewódzki, ale warto posłuchać. "Złoty paw" też jest super. Podane wyżej też kocham.

Gość uwielbiam dżem
Poprawka: "Dzikość mego serca" Dżemu :)

Dżem miał dużo fajnych piosenek. uwielbiam te ryśkowe. Balcara mimo sympatii do niego jakoś słuchać nie mogę. Dewódzki zaś fajnie śpiewał "Dzikość serca" i nic poza tym. Oto moje typy: A jednak czegoś żal Whisky Czerwony jak cegła Sen o victorii Lunatycy Obłuda Cała w trawie Paw Prokurator i ja Koszmarna noc Jesiony Słodka Modlitwa (Pozwól mi) Skazany na bluesa Powiał boczny wiatr Autsajder Wiem na pewno - nie kocham cię Poznałem go po czarnym kapeluszu Wehikuł czasu To główne piosenki Dżemu :) Chyba że o czymś zapomniałem... :P

zapomniałem o: ballada o dziwnym malarzu kim jestem - jestem sobie dzień w którym pękło niebo :P