Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haiagagjqjgai

Ci lekarze ktorych tu polecacie są super ! Prawda ?

Polecane posty

Gość haiagagjqjgai

zwlaszcza adam kruk noo zajebisty, zwinnie operuje laserkiem ! Pani Kasia kazdej loszce powiekszy usteczka by mogła dobrze loda zrobic ! Aaa i wstrzyknie srodek i zrobi lipolize, ekstra :) Zdzitowiecki tez bomba, dobry na wszystko. Nosek? Tylko Szczyt ! Robi zjeżdzalmie i zadarte swinskie noski ? Eee to pewnie pisze konkurencja bo doktor super wszystko umie :) a gdy cos pojdzie nie tak mozesz isc na fale radiowe, potem bedziesz swiecila pod UV :D skorka sie naciagnie, zrobisz botox i wypelniacz...i znow wygladasz na 12lat ! Ale jazda !

Gość Ojejkaaa!
Super! Nic dodać, nic ująć! Hahahahaha!:)))

Gość dodaj do tego jeszcze.
gabinety kosmetyczne, dystrybutorów Cytocare, dermaheal , urządzen do prózniowego powiekszania biustu , spam portalu Feelbeauty , kobiety ktore piszą o operacjach ale ich nie zrobia bo nie mają kasy, frustratki ktore za 1000 zl chcialy wygladac jak nastolatki oraz pracownice klinik (pozdrawiam rowniez lekarzy ktorzy nie maja pacjentow i pisza tu nałogowo) oto obraz kafeterii ...i innych for :D:D

Gość 123454345
dobre i jakie prawdziwe :-)

Gość łaaaaał!!!
Ojjjj! super,super i to jeszcze jak super, co niektórzy ich tak zachwalają,ze można dostać zawrotu głowy lub ciężkiego bólu! hahahaha!!!

Gość tak własnie
operacja, botoks, mezo, laser, liposukcja i wygladasz zamiast na lat 40 na lat 40 i więcej. Cud nie?

Gość buhahahahha hahahhahaha
tak własnie --- Ja mam własnie 32 a po mezoterapii , botoxie, laserze Fraxel , lipolizie iniekcyjnej i kwasie hialurnowym ( drobne zmarszczki i powiekszenie ust) ludzie dają mi 35-36 :D A chcialam wyglądac młodziej :D

Gość janka153
No wreszcie ktoś pisze sensownie

Gość uppppppppppppppppp
noo pani kasia bije rekordy :D teraz reklamują Osteomed jakiś haha

Gość tak są super
tak super że się sami polecają

Gość jeeeessssss
Ale sie usmialam :D:D:D

Gość jeeeessssss
No fakt ,pani Kasia Turczynska! Jeszcze troche i bedzie mozna ja znalezc i w zupie :D:D:D

Gość a wiecie co jd
Wiecie co jest najlepsze ? Wszystkie tu piszą o tym co robily , botoxy , kwasy , plastyka nosa, piersi , usta, dermabrazja , a nawet przeszczepy wlosow , depilacje , makijaze permanentne... ehhh , powinnyscie teraz wygladac super ,jak modelki :D za te pieniądze ktore biorą od was lekarze? Tylko ,ze na ulicach tego w ogole nie widac :( :( :( :(

Gość jeeeessssss
Kratochwila bedziemy miec nie tylko w zupie, ale i w drugim daniu, i na deser chyba tez sie zanosi :D:D:D:D:D

Gość HegemankaMarysia
Myślę, że lekarze polecani na kafeterii są super. Są to lekarze najpopularniejsi w Polsce. Dlaczego mam nie korzystać z dobrodziejstw medycyny kosmetycznej, dlaczego mam się starzeć a godnością? Dlaczego mój maż ma patrzeć na chodzące po ulicy Miss Chirurgii Plastycznej a nie na mnie skoro idę obok niego? Dlaczego mam chodzic po świecie z moją płaską buzią skoro mogę wypełnić swoje zapadnięte ze starości policzki? Po to są te zabiegi a robąa je lekarze, którzy zawsze są w mniejszej ilości niż klientki. Wiadomo, że pisze się o lekarzach a nie o klientkach. No i dobrze, bo i po co? To forum jest po to by wymieniać swoje doświadczenia i dobrze że takie jest

Gość Weronab
Taaaa ! Reklama goni reklamę lekarzy którzy nie mają pacjentek . Trzeba było być kompetentnym w tym co robiliście to teraz byście nie robili z siebie błaznów i nie podawali się za zadowolone klientki !!!!

Gość bruno banani
Do goscia powyzej ,trudno zlapac o co pijesz ? przykre bo nie rozumiem poco? moze zazdroscisz im kasy? itym co robia op. itym drugim...bo ja np. mialam kilka drobnych zabiegow upiekszajacych ,no ma sie juz swoje latka i nieraz trzeba cos -poprawic,przerobic swoje mankamenty, tylko nie rozumiem co w tym zlego ,a to co piszecie to glupia zazdrosc i tyle !ja bylam we wrocku u super specjalisty ,nie podam nazwiska bo bys mial pozywke ,w super klinice ,doktor odwiozl mnie do domu, bo nie chcialam zostac po op. podciagania twarzy ,zlikwidowal mi faldy policzkowe ,teraz wygl . mlodziej i duzo lepiej ,wygladzanie twarzy zrobil mi za darmo...minelo juz kilka lat ,a ja mam nadal ladna gladka twarz .pozdro.

autorce chodziło o wynajęte firmy od marketingu szeptanego, personel i samych lekarzy,ktorzy podają się za pacjentów i wychwalają...przeciętna osoba rozpozna prawdziwy post od reklamy... Reklame zawsze mozna poznac nawet doskonalą - brak w takiej emocji...