Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gospocha gospocha gospocha

Mięso w słoikach

Polecane posty

Gość gospocha gospocha gospocha

Mam dość chemii w konserwach,a bardzo lubię takie mięsko:) robicie takie?wymieńmy się sposobami na nie:):):):);)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość I do przetworów,,,,,,,,,,,,,,,
A takie sprawdzone!!!!!Lepsze takie wypróbowane;p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuminek
Dobre jest wyłącznie te robione własnoręcznie. Niestety w słoiczkach kupnych jaki jest procent mięsa? Jakiego mięsa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość robiłam tak
łopatkę zmieliłam (grube sitko) doprawiłam solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym (odrobinę, soli równiez nie za duzo) Upchałam w słoiki, wstawiłąm do gara z wodą. Gotowałam po 1 godzinie przez 3 dni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
w jakim czasie najlepiej skonsumowac takie miesko? nie psuje sie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×