Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaczekkkk

Krwawienie i ciaza ?

Polecane posty

Hej , sluchajcie mam problem bo od 2 tygodni jestem w ciazy a dzis wystapilo u mnie krwawienie przy tym strasznie bolesne :( , co powinnam zrobic ? i czemu tak sie dzieje ? i czy ciaza jest zagrozona? :( pomozcie mi boje sie ...

Gość dfbbaefbaervbae35
krety7no a ty sobie tak spokojnie siedzisz i tu piszesz dzwoń na pogotowie boże jakie te kobiety są głupie i bezmyślne

Gość dyhjnbv
pogotowie nic nie pomoże teraz... i tak będą kazać jej siedzieć do rana w szpitalu, nikt jej nawet nie przebada. Poczekaj do rana i idź do lekarza, przyjmą cię bez rejestracji jeśli krwawisz w ciąży. A na noc weź nospę.

Gość dyhjnbv
jeśli to jest tak wczesna ciąża to nie kiwną palcem, szczególnie w nocy... niestety wiem to z własnego doświadczenia.

Uwierz mi że mysle o dziecku tylko wlasnie nie wiedzialm co zrobic dlatego tu weszłam .. a może mi ktos powiedziec dlaczego to sie moglo zrobic ?:(

no to do 6 rano bylam w pracy ale odjawow nie mialam zadnych dopiero kolo 17 mnie zaczelo lapac :((( nic mi nie bedzie jesli jutro z samego rana z tym pojde do lekarza ?? \

Gość gfnsrfnsr
ale pierdolisz , interesuje się, ćmoje boje, to co tu jeszcze robisz, kurwa, powinnaś byc już w drodze do szpitala, jesteś zwykłym smieciem

Kochany pan z pogotowia powiedzial mi ze moze dostalam okresu mimo tlumaczenia mu tego co sie dzieje;// a zreszta w tym momencie nie mam nawet ubezpieczenia ze soba nic .. :(

gfnsrfnsr@ Kur.wa sciecia sobie znajdz jeba.na sz.mato tu chodzi o zycie moje jdziewczyny a tym bardzeij dsziecka wiec patrz to piszesz

Gość fasdfnkaksdnfadf
Czy to krwawienie było obfite? Czysta żywa krew? Czy trwa nadal?

ona wspomniala ze miala tez silny bol i krwawienie wiec to jest grozne zadzwon jeszcze raz na pogotowie powiedz ze musza przyjechac bo jestes w ciazy i jezeli cos sie stanie dziecku to on za to odpowiada i zalozysz mu sprawe

Gość gfnsrfnsr
sama kurwa mieszkasz a poza tym pisal chyba też twój chłoptaś ten dzieciorób, bahora zrobił a nie ma auta????????????????

Gość gfnsrfnsr
a gdzie rodzice, poproś jakiegoś sąsiada, ja pierdole co za ciota z ciebie

Gość gfnsrfnsr
pewnie juz poroniłaś, nie przejmuj się i i idż spać, za miesiąc zrobisz se kolejne, może ci sie uda

Prosilam o pomoc a nie o krytyke ..! ciekawe co ty bys zrobil/a ;/// zalosnym czlowiekiem jestess :( sama mieszkam ...

Gość b hb nb jhnb
zatkała se cipe korkiem od wina do rana powinno pomóż