Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdymalkaa

kupilam chlopakowi krem, chcialam dobrze a teraz mi glupio

Polecane posty

Aha to poszukam tych kremów i zacznę używać. I tam pisze że to po 20 ? Czy inny przedział wiekowy mam wziąć np po 25 albo 30 ? Nawet nie wiem czy są takie.

Mówisz o kremach z kwasem? Weź na początek krem z migdałem plus PHA firmy Bandi. Jeżeli chodzi o resztę, np.o nawilżające nie ma na tych,które wymieniłam kategorii wiekowej :)

Gość zadne studia nie sa zle
kredkki ty tak o kremach a nie zapominajmy ze na zewnatrz tylko odzwierciedla sie to, co dzieje sie wewnatrz, wiec odpowiednia dieta, aktywnosc fizyczna najpierw, a pozniej dopiero kremy i maziaje

Gość dyrdymalkaa
kurde, jak napompowany silikonami to juz nie wiem co wybrac. moze cos mi polecisz? mam cere sama nie wiem jaka, chyba sucha, bo po umyciu jest sciagnieta, ale w ciagu dnia swieci sie strasznie, jeszcze nie spotkalam nikogo z taka cera, wycieram nadmiar tego sebum chusteczko czasem kilkadziesiat razy w ciagu dnia, masakra... no i do tego mam sklonnosci do wypryskow, chcialabym jakis krem dobrze nawilzajacy, ale zeby nie zapychal.

Gość begiebe
dyrdymalka- dzieki :) mam z tej serii krem na naczynka, bo mam lekko zarozowione policzki.za to na brodzie i nosie okropne wągry. czyli mam cere mieszaną. myslalam moze o jakism kremie Nivea, Ziaja ma fajne kosmetyki, ale dosc łagodne-takie sa moje odczucia

skora przesuszana i odwadniana broni sie wydzielajac sebum, wiec nie widzac skory moge powiedziec, ze trzeba ja mocno nawilzac ale i natluszczac, szczegolnie o tej porze

'kredkki ty tak o kremach a nie zapominajmy ze na zewnatrz tylko odzwierciedla sie to, co dzieje sie wewnatrz, wiec odpowiednia dieta, aktywnosc fizyczna najpierw, a pozniej dopiero kremy i maziaje' -nie wiem czy zauważyłaś, ale temat i pytania dziewczyn były o kremach :classic_cool:

porze roku oczywiscie wyprobuj sobie moze krem nawilzajacy pomaranczowy z fitomed? ziaja niestety nie jest taka fajna, wiekszosc ich produktow to sama chemia :(

dobra dobra kredki, ale moglabys wspomniec i o tym, skoro pytaja :classic_cool:

Gość jufenalia22
zadne studia- a ty kim jestes że tak się mądrzysz??

Gość dyrdymalkaa
a gdzie mozna znalezc ten krem z fitomed?

na stronie producenta albo w sklepach zielarskich :) firma nazywa sie po prostu Fitomed

Gość mitochondrium klara
kolorowekredki- a ja mam skórę tłustą i naczynka na policzkach i w okolicy nosa. myślisz,że mikrodermabrazja mi pomoże? co warto żebym zrobiła? zainwestuje każde pieniądze.

Kolorowe kredki - naprawdę dzięki za radę. Na sto procent się do niej zastosuje bo chce mieć cere zawsze świeża i piękna.

mitochondrium kredki Ci zaraz pewnie napisze o kwasie migdalowym :P, bo jego mozna stosowac przy naczynkowej cerze. na naczynka ja osobiscie moge polecic :classic_cool: zel punktowy dermacos. dziala dosc dobrze i ma przyzwoita cene, jest dosc wydajny, nic nie podraznia

Mikrodermabrazja pogorszy stan Twojej skóry z racji na rozszerzone naczynia krwionośne. Na początku najlepiej byłoby rozwiązać problem rozszerzonych naczyć (laser, IPL, elektokoagulacja) następnie działać dalej. Koniecznie krem z filtrem na dzień 50 + (dość lekki z firmy SVR).

Gość dyrdymalkaa
moja pielegnacja to nic specjalnego myje twarz zel-kremem z aa do skory wrazliwej, atopowej, uzywam kremu loreal triple activ, ale on nic nie robi, tyle tylko ze znika uczucie sciagniecia po umyciu, ale nie zawilza zbytnio a niby jest nawilzajacy, ale stosuje go bo moja skora zle reaguje na zmiany, a ten krem ma plus taki ze szybko sie chlania i nadaje sie pod makijaz. no i do tej pielegnacji zaliczaja sie tez maseczki nawilzajace. wczesniej uzywalam zelu nivea visage young i toniku z tej serii, ale toniku nie skonczylam, a zelu dlugo uzywalam, bo nie szkodzil no ale tez nie pomagal u dermatologa bylam z innym problemem, ale przy okazji wypisal mi cala mase lekow na te moje wypryski, poczytalam o nich i sie przerazilam, to bardzo silne leki i nie odwazylam sie ich wykupic.

Gość mam problemos
dermacos to akurat wbrew temu co piszesz podrażnia. moja koleżanka go stosowała i również ją podrażnił i daje beznadziejne efekty więc nie polecam :/

mikroderm. to rodzaj jakby glebszego peelingu :classic_cool: mozna go wykonywac drobno zmielonym korundem albo czyms tam jeszcze. mozna np w domu go wykonywac, ale trzeba bardzo uwazac, zeby sobie nie zetrzec buzi

mam problemos dermacos to akurat wbrew temu co piszesz podrażnia. moja koleżanka go stosowała i również ją podrażnił i daje beznadziejne efekty więc nie polecam :/ no co Ty :/ a;e Ty mowisz o kremie czy zelu puntowym? bo kremu to ja bym sie bala, ale wlasnie mi chodzi o zel punktowy

Gość dyrdymalkaa
a jesli chodzi o ginekologa, to nie mialam robionych badan pod tym wzgledem, kiedys bralam tabletki antykoncepcyjne, ale musialam przestac bo doszly mi problemy z sercem i nie moglam ich laczyc w lasnie z lekami na serce

Gość mam problemos
no właśnie ten żeli punktowy miałam. dno :/

Gość mam problemos
zadne studia- co do mikrodermabrazji o nie pisz ze mozna ją w domu robić bo w ten sposób dziewczyny moga sobie zaszkodzic. i to nie to samo co w gabinecie bo tak sie specjalna maszyną robi pod dużym cisnieniem.

Gość dyrdymalkaa
moje gg to 39361411, odezwij sie :)