Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karatyna potas

Co kupić osobie, która ma wszystko? (w tym roku też ten temat)

Polecane posty

Gość vvanilka
Proponuje bilet na przejazd po torze wyścigowym. Widziałam, że już od 70 zł można zrobić 1 okrążenie np Subaru lub innym sportowym autem. Zobacz sobie devil-cars.pl

Gość gość
A może podaruj jej własnoręcznie wykonaną świeczkę? Koszt niewielki, nie jest to trudne a efekt super. Ja robię swoje od niedawna a efekty są takie: http://pokazywarka.pl/nuj5gt/ Jeżeli jesteś zainteresowana to daj znać.Napiszę ci jak zrobić takie świece.Powinnaś zmieścić się w kwocie 50 zł.

Co uwielbia każdy prawdziwy pasjonat muzyki? Oryginalne płyty muzyczne swoich ulubionych wykonawców! To oczywiste, ale w jakim sklepie je najlepiej zamówić? Tylko i wyłącznie na tej właśnie stronie - http://www.cozacena.pl/plyty-muzyczne. Płyty będą w idealnym stanie. Jest jeszcze jeden plus, mianowicie, że są dostępne w bardzo atrakcyjnych cenach. Zapraszam do sklepu cozacena!

Gość gość
Ja jestem "bogata" i mam bardzo "biedną" przyjaciółkę. Taką normalną i prawdziwą. Raz kupiła mi filiżanki do kawy wydała na to całe mnóstwo swoich oszczędności, filiżanki dobierała ze szczególną starannością, wyszukała takie ładne. Byłam zachwycona do dziś ich używam, częstuje swoich znajomych "buraków" kawą w tych filiżankach. Kupiła mi też kiedyś portfel, wydała na niego również całą kasę jaką miała. Używam go do dziś. Grzecznie jej zasugerowałam, że bardzo doceniam jej starania i jest to dla mnie krępujące, że daje mi te prezenty, które są dla mnie najbardziej cenne i jej na nie nie stać. Poprosiłam żeby spuściła z tonu. Dostaję teraz np. kosz uzbieranych grzybów przez nią , do tego ususzony wianuszek, zrobi sos grzybowy, który uwielbiam, sernik, śledzie. To najlepsze prezenty jakie otrzymuje. Rosół, który gotuje tylko dla mnie jak mam przyjechać, to chwila przerwy gdzie mnie zabiera do smaków dzieciństwa.

też sądzę, że osobie która ma wszystko lepiej zafundować jakąś atrakcje polecam strzelnicę magnum strzelanie to wspaniałe doświadczenie

Gość gość
To kup dobre wino z górnej półki, albo zestaw win- taki prezentowy właśnie. Z resztą zobacz sama w Winezja jakie mają pomysły na prezent, może coś cię zainspiruje https://winezja.pl/

Gość sir_STARy
Lot szybowcem. ok. 250zł za 15min lotu (np. Pruszcz Gdański)

Gość gość
W takim razie niech będzie to typowo symboliczny prezent w postaci np: pięknego bukietu kwiatów. To coś ponadczasowego co zawsze się sprawdzi,a szeroki wybór wielu kompozycji jest na www.e-kwiaty.pl

Gość gość
na pewno nie ma nowego red dead redemption 2 ktore mialo niedawno premierę :P polecam kupić w media expert!