Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhuhiukjnkjkjhkhnk

jak zrobic zeby nie bolalo?

Polecane posty

Gość hhuhiukjnkjkjhkhnk

mam pewnien problem.. chcialabym z narzeczonym zrobic to analnie ale nie moge poniewaz zawsze gdy juz probujemy strasznie boli i nie chce wejsc.. co mam zrobic? jest jakas rada? dodam ze moj narzeczony ma sporego. stosowalismy zele i nic.. ciagle jest tylko ogromny bol

Gość knknknknkn
tez tak miałam , i powiem Ci ze wsunoł do konca wyjoł i bardzo bolalo , wsunal 2 raz tez bardzo bolalo , powiedzialam oki ostatni raz . i wsunol i mniej bolalo a potem przez caly czas marzylam zeby non stop to robil . nie wiem czy ty tak bedziesz miala ale mozecie sprobowac tez sie szykowalam do tego psyhicznie . pamietaj by przed "oproznic" sie. pozdrawiam

Gość palec
przez jakiś czas w trakcie sexu niech wsuwa ci dobrze nawilżony palec w pupę, świetnie działa w czasie minetki ;) przez tydzień lub dwa w miarę przyzwyczajania się pieszczoty mogą być coraz śmielsze a za pierwszym razem chyba musi trochę boleć popróbujcie też różnych pozycji np łyżeczka

Gość Jebak Analicccc
Przedewszystkim musisz byc mocno podniecona ! Do tego drink na rozluźnienie i oczywiście najważniejsze pieszczoty analka przed ! Palcem potem dwoma i ewentualnie trzema. Albo jak juz ktoś pisał korkiem analnym. A pozycja najlepiej Na pieska z mocno wypiętą pupą i wejdzie w ciasną dupkę nawet 20 cm bez bólu po odpowiednim przygotowaniu analka :-) No i oczywiście najpierw najlepiej Lewatywka wtedy bedziesz miała 100% pewności ze nie bedzie przykrych niespodzianek !

Gość maarcin1979
Podczas minetki,niech zacznie masowac i wkladac palec. U nas tez byl problem,zmienilismy pozycje i jest ok. Dobre przygotowanie to podstawa. Pozycja obydwoje na boku