Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkkka

wywalili ,mnie w z pracy za przkrety.Boje sie ze facet ze mną

Polecane posty

Gość katarzynkkka

zerwie... Pracowałam dla banku zawsze był dumny z mojej zaradnosci:( A ja zeby miec najlepszą sprzedaż kombinowalam i zawyzałam ludziom zdolnosc kredytową...I wszedł audyt wyszlo... dyscyplinarka.. dla mojego faceta wazna jest kasa i operatywnosc kobiety...Odejdzie:(

Gość Eeerrr...
No ja tez bym z Toba zerwala po takich przekretach. Wszystko wskazuje na to, ze jednak nie jestes tak operatywna, jakbys chciala. Prawdopodobnie nie szybko tez znajdziesz nastepna prace po dyscyplinarnym zwolnieniu...

Gość hehehehehhehaha
a ja uwazam ze jest...nie kazdy ma taką odwagę i determinację..Lepsza laska co robila przekrety w banku niz ta co siedzi na kasie w markecie:O

A kto to wie. Ale jak ważna jest dla niego kasa i Twoja operatywność, to może szukaj szybko innej pracy, dobrze płatnej. Normalny facet by Cię potępił i wspierał, ale ten....

Gość iodufsi
I bardzo dobrze zrobili, ze cie z roboty wypierdolili i dostalas dydcyplinarke. W Polsce jest zdecydowanie za duzo kombinatorow.

Gość Eeerrr...
Operatywnosc a oszukiwanie (robienie przekretow) to dwa zupelnie rozne pojecia..

Nie każdy kradnie. Jeśli ktoś kradnie to widzi tylko takie przykłady. Da się żyć uczciwie, jeśli ma się sumienie.

Gość amissy
Z dyscyplinarka to teraz ciezko robote znajdziesz... Ja w kazdym razie bym Cię nie zatrudniła.

Od 2 godzin mam iść spać;) Serial jeszcze oglądam, a Ty w matkę się bawisz?:P "W biórach papier do xera itd itd" Taak, szczególnie w biórach

Krwawa. Od razu w matkę. Ale drażni jak ktoś takie pytania zadaje (czemu jeszcze nie śpisz? ) Masz wyrzuty sumienia.

To masz super kolegów w pracy. Jak ktoś ma charakter to go żadna propaganda nie złamie.

A ja znam i pracuje z uczciwymi. Są tacy co kradną ale nie wszyscy. Grunt żeby nie udawać że się tego nie widzi. Chciałbyś będąc właścicielem firmy mieć takich pracowników? Ja bym nie chciał, dlatego nie kradnę. Jeśli czegoś potrzebuje to idę do szefa i proszę. Jeszcze mi nie odmówił.

Gość ty się ciesz jak siedzieć
nie pójdziesz :classic_cool:🖐️