Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooowywywywywcwele

Masakra widzieliscie to? ludzie to potwory! chyba na pokaz katują te zwierzeta

Polecane posty

serio dośc już tego... robią to by zabłysnąc w necie? tępe chuuuuuuuje oby wam umarła cała rodzina

Gość elelkeee
a moim zdaniem to nie jest prwadziwe tylko tzw. fake

a po co ktoś by robił taki fake? dość niesmaczny?

Gość zaraz skoczę
ja pierdolę, po chuj w to kilkałam :(

Gość ja też chcę być babeczki
Debili nie brakuje. A koty rosnące w słoikach widzieliście? Też fake

pomyśl trochę przecież byłaby kałuża krwi a pies nieprzytomny z bólu dwano!!!

ja też chcę być babeczki pomyśl trochę przecież byłaby kałuża krwi a pies nieprzytomny z bólu dwano!!! dzieki...masz racje UHHH jaka ulga!;/

jest jeszcze inne wyjście takie coś może zrobić pitbull...

Gość mentaI cut
tak czxy owak masakra :( też mam nadzieje że to fotoszop...

Gość zaraz skoczę
to zdjęcie jest z facebooka? kto takie foty tam dodaje? :o

tak zaraz podam jaki to profil jakis publiczny chyba

a czego ludzie nie zrobią żeby zyskać odwiedzin na profilu?

Gość rolusia krak
o matko ....a u mnie na kolanach spi mój słodki piesio ,ja natomiast na pewno juz nie zasne ,jaka kara smierci -a zrobic to samo ! kara smierci nie boli ,jest humanitarna. Nienawidze tego swiata !

Gość rolusia krak
niestety dziewczyny - nie bylaby kałuza krwi ,bo zdjecie jest ewidentnie robione jakis czas po tej bestialskiej masakrze. Boze drogi Ciebie nie ma !

http://www.facebook.com/#!/pages/Je%C5%9Bli-my%C5%9Blisz-%C5%BCe-b%C4%99d%C4%99-za-tob%C4%85-lata%C4%87-to-pomy%C5%9Bl-raz-jeszcze/217823164910387 Jeśli myślisz, że będę za tobą latać, to pomyśl raz jeszcze Jeśli ktoś chce pomóc w sprawie tego psa, niech napisze na specjalnie stworzony adres mailowy dla tej sprawy. Szukamy informacji o tym gdzie to się stało itp. Jeśli ktoś widział już to zdjęcie lub wie cokolwiek o tym psie, to proszę aby napisał wszystko na adres: helpanimalsdogs@wp.pl Postaram się skierować sprawę na odpowiednie tory i wraz z Dominiką Sadowińską, która zadeklarowała pomoc w wyjaśnieniu tej sprawy.

Gość rolusia krak
wklej jeszcze raz link do fejsa bo nie wchodzi

Gość zaraz skoczę
wyję jak bóbr :(

no własnie ciekawa jestem skąd mają fote... Polska nie jest duża, nawet 1,5 milionowa Warszawa jest mała i da sie WSZYSTKO dziwne że po prostu policja ma wyjeabne na to bo nie mają tego w papierach wszystko przez nasz cudowny system w którym politycy martwią sie gdzie grzać dupsko na wakacje a nie że takie rzeczy sie dzieją :(

link fejsowy jest za długi wpisz w wyszukiwarce to "Jeśli myślisz, że będę za tobą latać, to pomyśl raz jeszcze" to jest jakis profil na którym własnie jest ta fota (z początku myslalam że to może jakas agencja reklamowa czy cos i faktycznie zrobili to dla publiki....ale skoro piszą że chcą "pomóc" to kto wie..moze to nie photoshop)

Bóg jest. Nierychliwy ale sprawiedliwy. Ja w Niego wierzę, jeśli to prawda to jeszcze pokarze go trzeba taką karą że nawet ludzie by nie wymyślili

gdyby to była fotka człowieka tak zmasakrowanego to już by była wielka afera a że "a to pies" to wszyscy mają wyjebane w tym kraju...moze w teleekspresie cos powiedzą w tvn uwaga podpierdną o tym i tyle.................... nic sie nie robi w tym kraju dla zwierząt a powinny być kary takei same jak za ludzi!!

Gość unholy
ja to spierdalam na marsa, więcej tam ludzi znajdę niż na tym popierdolonym świecie.

Gość rolusia krak
po walce zwierze miałoby i inne uszkodzenia na ciele -tutaj futro gladkie ,nienaruszone , temu zwierzaczkowi ktos podpalił pysk !

Gość unholy
miałam na myśli ziemię, a nie świat. z tych nerwów już nawet nie wiem co piszę :o

Gość racja z tym marsem
i dlatego nigdy nie pomagam ludziom! nigdy, nie ustępuje nawet miejsc w autobusach bo kto wie czy jakas suka w ciązy nie urodzi bękarta który bedzie drećzył zwierzeta, kto wie...nie wspomagam nikogo bo ludzie to gówno. nawet nie daje kasy na schroniska bo nie wiem czy nie zmalwersują. TYLKO osobiscie pomagac ZWIERZETOM i yebac ludzi

mogę wam dać od ręki 50 fakeów i też powiecie że oryginał... i jeśli już to jest to rana szarpana więc nie człowiek mógły tak psa urządzić tylko inny pies i to raczej pitbull tylko bo one łapią za pysk i człowieka też - dopiero było o chłopcu któremu pitbull odgryzł pół twarzy a gdzie to by miało być to nie wiadomo, gdziekolwiek na świecie, w którymkolwiek roku, ale pewnie zaraz ktoś to wykorzysta i zacznie zbierać kasę na ratowanie wirtualnego psa, idźcie spać...

Gość rolusia krak
ciekawe co to za piesio ,owczarek chyba . pewno był piekny i jakiemius psycholowi po dragach zacząl przeszkadzać ,albo był głodny i wył ,a nikt go nie mial czasu nakarmic bo libacja ,no nie zasne ludziska trzymajcie mnie !