Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooowywywywywcwele

Masakra widzieliscie to? ludzie to potwory! chyba na pokaz katują te zwierzeta

Polecane posty

Gość racja z tym marsem
ja też chcę być babeczki d\zieki że nas pocieszasz...lepiej chyba w tą wersje wierzyć niż że takie rzeczy sie dzieją.. a bachora mi nie żal, jak ktos trzyma pitbule i podburza to ma skutki :D

Gość ja też chcę być babeczki
jakby psu płyn mózgowo-rdzeniowy wyciekał to już by nie żył po paru minutach więc skończcie pierdolić, a poza tym byłoby więcej zdjęć a nie tylko to jedno oraz po dowolnej walce ten pies miałby inne uszkodzenia na boku, głowie, uszach, itd. a on nawet brudny nie jest!!!!

Gość racja z tym marsem
bo dziecko ma rodzine ktos sie przejmie itp. a Piesia nikt nie obroni :( okrutny świat :(

Gość rolusia krak
no ja bym akurat te franki natychmiast rozpoznała :P ,ale mniejsza z tym ,zgadzam się z wypowiedzia osoby ktora nie daje kasy do schroniska a osobiscie , w schroniskach fundacjach etc kasę trzepią tylko prezesi . Zawsze nalezy ponmagac OSOBISCIE a nie jakies esy orkiestry ,procenty podatku -wsio fikcja

Gość rolusia krak
racaja z tym marsem co ty pierdol.... ??!! a to dzieciaczka wina że ma jeb... rodziców ?

Gość racja z tym marsem
czuje sie jak szmata :( http://www.youtube.com/watch?v=S2SUaoVy_iU&fe ature=player_embedded WKLEJE WAM LINK ŻE LUDZIE TO POJ**Y......... no to pojeby :o ale to hindusy :o chociaz ta laseczka ładniutka :classic_cool: no ale wlasnie niech krzywdzą siebie,ludzie są przynajmniej świadomi, zwierzęta są proste i niewinne,ufne

Gość rolusia krak
łzy jak grochy mi kapią prosto na mojego psiaka a on sie zbudził i patrzy na mnie czule zlizując te łzy ,On wie co czuje .

Gość racja z tym marsem
nie slyszałam o tym przypadku z dzieckiem

Gość słoniowacizna czy podobnie
sie ta choroba nazywa

Gość rolusia krak
real , chociaz podkolorowany w PS

Gość racja z tym marsem
ja też chcę być babeczki a tu szybki test - real czy fake? http://media.trb.com/media/photo/2009-08/2312 48500-28085736.jpg ale ktos mial fantazje :o tudno powiedziec na pierwszy rzut oka wydaje sie fake ale pzniej...moze i to prawdziwe

pudel jest real

Gość dżoałana did
widać smutek w oczach tego Pudelka :(

Gość rolusia krak
ja przez te szmaty ,pomioty szumnie "ludzmi" nazywane ,spac nie moge i nie wstane do pracy ,dziecka do szkoły nie wyprawie ,macie jakies proszki na sen ?

Gość dżoałana did
jak oni mogą w tej krwi chodzic :o hieny ludzkie

Gość rolusia krak
woda-fake ,ludzie czysci , poza tym tam sa dzieci ,no i ubior ludkow nie adekwatny do syt.

ta woda niestety jest real... widziałem w tv to samo zauważcie że tam są dzieci i patrzą na te rzeźnię

przepraszam rolusia, nie chciałam żeby kgoos to aż tak dobiło...wrzuciłam w sumie tu tą fotke, bo byłam w jakims ciezkim szoku

z tą wodą to fake, widać w jednym miejscu sporą aberracje...łatwo zmienić kolor w photo...takim programie innym nie photoshopie ale czyms podobnym, no ale o zabijaniu wielorybów tez by można...:(

Gość rolusia krak
a to orki są ?,ale dla pocieszenia ,bo ktos pisal o kotach w sloikach ,macie tu link ,NIE DRASTYCZNY optymistyczny :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Bonsai_Kitten ide sie polozyc moze trzy budziki rano pomoga .pa