Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kondygnacja

'OBCY' sypia w moim łóżku.

Polecane posty

Gość kondygnacja

poszłam na studia. wynajęłam kawalerkę z koleżanką. mamy jeden pokój i na razie jedno łóżko. problem tkwi w tym, że strasznie denerwuje mnie to, że ktoś u niej śpi. może nie sam fakt, że ktoś śpi, ale, że pod moją nieobecność śpi na moim prześcieradle i pod MOJĄ pościelą, pod którą ja śpię na codzień. do tego wszystkiego, kiedy nie ma mnie w domu, jestem np. w szkole, to siedzi na moim laptopie, korzysta z mojego internetu (dodam, że mam ograniczony transfer) mając swój komputer i swój intrnet. przestawia moje rzeczy dla własnych korzyści albo na moje półki wrzuca jakieś paragony, karty doładowujące, gumki do włosów, wyciąga mi baterie z depilatora, itp. strasznie mnie to wkurza. chcę z nią pogadać, ale nie chcę żeby się obraziła, bo poza tym dogadujemy się naprawdę super... a i jeszcze przychodzą do niej koleżanki i wyjadają mi moje rzeczy, fakt że robimy razem zakupy, ale jak któraś ma ochotę na coś słodkiego, czy cos, to kupujemy osobno, ja wracam do domu, a tu nie ma nic !

Gość kondygnacja
nie wiem, czy to jest powód do nerwów, ale naprawdę czuję się strasznie dziwnie i niekomfortowo z myślą, że ktoś śpi w mojej pościeli, zwłaszcze, że bywa tak, że śpią u niej koledzy albo i chłopak

Gość xoxo gossip girl
no chyba żartujesz. i Ty jeszcze nie zrobiłaś awantury?

Gość in and out space
łoooooo a ja myślałem,że to wreszcie jakiś ciekawy topik.Że kosmici są już naprawdę bardzo bardzo blisko:classic_cool:

Gość kondygnacja
kurcze nie wiem, nie chcę się z nią kłócić... teraz żałuję, że nie znalazłam sobie pokoju jednoosobowego, gdzie niczego bym się nie obawiała ...

Gość rolusia krak
jest taka stronka -(bo zakladam ze z kasą u was lipa ) jak gratyzchaty.pl ,tam w try migi znajdziesz za free jakis tapczan w swoim miescie ,to samo allegro ,wpoisz " za darmo" , gumtree . no i pogadaj z kumpelą , niech zmienia posciel i juz ,ja bym sie nie obraziła ,z reszta bym nie spala w czyjejs.

Gość kondygnacja
nie jest krucho z kasą ... moim zdaniem to ona powinna wykołować sobie łóżko, bo ja znalazłam to mieszkanie i to ja wprowadziłam się pierwsza, a ona zdecydowała się później.