Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolkajoj

Meble Black Red White!

Polecane posty

Gość karolkajoj

Witam. Chciałem się pochwalić moim nowym nabytkiem, meble BRW. Za taka cenę to jest rewelacja! Meble są przystępne cenowo i super się prezentują. Polecam każdemu kto szuka nowoczesnych, fajnych mebli :)

Gość karolkajoj
Dlaczego dziękujemy? To nie jest żadna reklama, chciałem tylko podsunąć pomysł, może ktoś akurat szuka mebli :) p.s Pan nie Pani

Gość kaskadaaa
a ja mam i są do dupy ciągle tylna dychta w szafie odpada:( Uchwyty sie odkręcają a o szufladach juz nie wspomnę.3 razy prowadnice wymieniali mi

Gość karolkajoj
Albo pani je źle użytkuje, albo zostały niepoprawnie złożone. Meble BRW są dobrej jakości tylko trzeba o nie dbać :)

Gość to już nie to.
karolka joj -chciałem ???? czy chcialam ??? :)

bo to trza delikatnie się obsługiwać, amortyzatory w rękach trza mieć:D:D:D a nie łubs, łubs i wszystko rozwalone:D

Gość kaskadaaa
meble to meble i nie mam zamiaru obchodzić się z nimi jak z jajkiem. Skoro mi gwarancje uznali to chyba dobrze użytkuje tylko meble bubel.

Gość patuniaaj
nie polecam tych mebli, wręcz rozpadają się w rękach podczas użytkowania :classic_cool:

Gość karolkajoj
karol-kajoj a nie karolka-joj :) A ja polecam te meble wszystkim, za taką cenę nie ma co oczekiwać cudów, to idealny kompromis pomiędzy cena a jakością :)

łeee tam , ja sama skręcałam więc się przyłożyłam:D mam skręcone na amen , nic ich nie ruszy:D

Gość kaskadaaa
tylko ja tam nie widzę żadnej jakości:( kupiłam je tylko ze względu na cenę ale jak ktoś potrzebuje mebli na dużej to nie polecam.