Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposobnisiaa

sposób na jędrną pupe i uda

Polecane posty

Gość sposobnisiaa

znacie jakieś domowe sposoby? postanowilam troche nad soba popracować, ale nie wiem co z tylkiem i udami zrobić. Wymachu nogami do tyłu tylko mi przychodzą do głowy. Bo na górne partie pomysłów nam sporo, ale z nią mam mniejszy problem. Najgorsza pupa i uda

Gość sposobnisiaa
na rower troche zimno, przysiady mocno męczące, a bieganie, to horror! Dziękuję mimo wszystko. :) Myślałam, że jesteś facetem :) Czekam na inne pomysły :)

Gość i po co wszystko
robale nie wybrzydzaja wszystko wszamaja tak ze nie warto bo i tak sie zgnije:(

Gość sposobnisiaa
Ach, tym bardziej mi miło z zarazem głupio. Nawet Twoja stopka to sugeruje. Sorki facecie. :)

Gość sposobnisiaa
zastanowiam się nad kremacją, więc robale mnie nie wszamią. Ale wcześniej chcę się pochwalić fajną dupeczką przed moim nowym chłopakiem. :)

Gość śmieszna jestes:)
i tak Cię kopnie za jakis czas, bo znajdzie inną. Tu myslisz, że tylko seks jeż wazny? nic bardziej mylnego liczy sie wnętrze człowieka inteligencja i czy umiesz gotować, czy nadajesz sie na matkę.

Gość śmieszna jestes:)
a Leviatan nic głupiego nie napisał

Gość i po co wszystko
wszystko jedno -i tak nic z ciebie nie zostanie. brrr nawet sobie nie chce wyobrazac jak sie zlowiek pali zwija . tfuuu

Gość sposobnisiaa
a moze to ja go kopnę? :) Jeszcze seksu nie było, matką zostanę, ale dopiero po ślubie. :) Wiem, że Lewiatan dobrze napisał. Ale może są równiez inne sposoby? Właśnie na nie czekam. Nie widzę nic w tym złego, że chcę się podobać chłopakowi. Każdy chce się podobać płci przeciwnej. To nie wyklucza inteligencji. Zwijać będę się krócej, robale by mnie szamały miesiacami. Dzięki tobie już podjęłam decyzję.

Gość ciekawe co takiego
po dziecku i tak obwisniesz:p

Gość sposobnisiaa
tak? To poprosze jak najszybciej o porady, przed dzieckiem się chociaż pochwalę. :) Musze zacząc już zaraz! Tylko Lewiatan podszedł do sprawy rzeczowo :( Dzięki Lewcio! Wg niektórych ciało sie nie liczy, tylko inteligencja i czy potrafie gotować :) Po dziecku będę sie tego trzymała. Teraz mam to wszystko, ale musze popracowac nad ciałkiem chociaż troszkę. Mój chłopczyk oszaleje z radości! :)