Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to tak może byc???????

związek 45 latka z 23 latką? czy to przetrwa?

Polecane posty

nie przejmuj sie- nie wiem jak ,,odgadnąć, czy on traktuje mnie serio, to dla mnie niezwykle ważne chyba po raz pierwszy raz w życiu tak bardzo mi na kimś zależy. Bardzo. Ile teraz masz lat i jak długo jesteś w takim związku>?

Gość my cie nie straszymy
tylko pokazujemy ze musisz uwazac i dokladnie sie przygladac wszystkiemu pomalu zanim sie zaangazujesz na maksa. obserwowac z boku i z dystansu wasza relacje, wtedy dopiero podejmuj jakies wiążące decyzje.moze faktycznie to wartsciowy facet,tylko MIEJ OCZY OTWARTE I RÓB WSZYSTKO Z GŁOWĄ. a nie przeszkadza ci,ze on ma dzieci,placi alimenty,ze beda uczestniczyły w jego zyciu? mieszka sam?

Gość Nie przejmuj siee
Mam 26 lat i od 4 jestem w zwiazku z facetem o 21 lat starszym. Tez poczatkowo nie wiedzialam na co moge z jego strony liczyc i przez pol roku sie z tym poczuciem meczylam, bo on byl bardzo zdystansowany i po ciezkich przejsciach. Musialam dac mu czas i nie naciskac. Weim jak niepewnosc meczy, cholernie... Oprocz tego, ze mowi, ze kocha, co wg. Ciebie robi, po czym jestes w stanie poznac, ze faktycznie się angazuje?

Gość NIE WIESZ CZY TRAKTUJE CIĘ
SERIO... TO TYLKO CZAS POKAŻE. CZAS WSZYSTKO ZROBI I UJAWNI NA CZYM MU ZALEŻY. PAMIĘTAJ O TYM. POZDRAWIAM. BUZI.

Gość Nie przejmuj siee
Przygladac sie i uwazac, to tak naprawde trzeba na kazdego faceta, niezaleznie od wieku. Dziewczynę do łóżka jest w stanie zbajerować zrówno starszy jak i młodszy. Zawsze kobieta na początku musi być czujna. Starszy facet potrafi dać coś niezwykłego, czego mężczyzna nieraz uczy się przez całe życie. Dlatego warto spróbować. Jak coś nie uda się, to wyjdziesz z takiego doświadczenia mocniejsza i poczujesz się dojrzalsza.

nie mówi włąśnie że kocha. Co robi, pisze, dzwoni. Właśnie niewiele robi, dlatego nie wiem czy to jest serio. Też jest zdystansowany, ostrożny. Co taki facet mógłby mi zrobić? Uważam, ale ja chyba się ju zaangażowałam za bardzo, za bardzo... Zawsze mówiłam i zaklinałam się że nie chce mieć faceta po takich przejściach z dziećmi, a teraz.. akceptuje to, bo co mam zrobić.

Gość Witam Was dziewczynki:)
Ja mam męża 18 lat starszego. Potwierdzam-starszy mężczyzna potrafi zapewnic bezpieczeństwo kobiecie. Do tego mó mąż duzo ze mną rozmawia i duzo mi tłumaczy. Kocham go jak wariatka;) z wzajemnością oczywiście;) ;) :)

Gość autorko
nie mówi,że kocha,bo jest jeszcze za wczesnie. po 2 tyg? a dlaczego tak szybko się angazujesz? zauroczyłaś się starszym facetem,to tyle.

Gość Nie przejmuj siee
A nie mówi... I nie powie pewnie prędko, bo jeśli ktoś ma za sobą spory bagaż doświadczeń, to takie słowa traktuje bardzo poważnie i chce ich być pewny. To wcale nie znaczy, że mu nie zależy i że w jego sercu nie stajesz się coraz ważniejsza. Po prostu oni zazwyczaj potrzebują trochę więcej czasu na poradzenie sobie z własnymi emocjami. I starsi mężczyźni już inaczej definiują miłość, bo inny jest stan jej przeżywania niż młodej kobiety. Myślę, że to co robi, jest stosowne do czasu jaki się znacie. Ciesz się, że wybrał właśnie Ciebie na osobę, z którą chce rozmawiać, której chce poświecić czas. To bardzo ważne i na pewno dużo z jego strony.

Gość Sanders29
bla bla bla jakiego byś faceta nie znalazła czy młodszego czy starszego to i tak musisz mieć na uwadze jego popęd seksualny .. bo facet bez popędu to nie facet

Gość NIE PRZEJMUJ SIĘ
ZGADZAM SIE Z TOBĄ W 100000000 %. SUPER WYPOWIEDŹ.

Gość Nie przejmuj siee
Jesteś bardzo silnie zauroczona ale staraj sie działać z rozsądkiem w stosunku do Niego. Tzn. nie miej fochów, nie naciskaj, że Ty juz tak mocno kochasz a on sie z tym jeszcze spóźnia... Pamiętaj, że miłość to nie wymiana handlowa i to, że ty kochasz a on jeszcze się nie zdefiniował, nie znaczy, że mu nie zależy. Powiem Ci odwrotnie, mój facet, też nie angażował się długo. I nie bajerował mnie, i nie okłamywał, że kocha itp. A przecież mógłby, gdyby chciał mnie tylko do łóżka. To dla facetów droga na skróty do czyjegoś łózka, mówić, że się kocha bardzo szybko, a nie zawsze jest to prawdą. Także jak dla mnie w tej relacji obawy o to, że jemu tylko o to chodzi nie ma! :)

Gość facetttt pewien
Jeśli szukasz tatusia który będzie cię zapraszał na przyjęcia, bankiety, poznawał z ludźmi, głaskał, dawał buzi w czółko na dobranoc i jednocześnie wykluczasz możliwość uprawiania z nim ostrego seksu we wszystkich pozycjach kamasutry to weź nie marnuj czasu tego faceta ...

Gość saDSFsdfasdv
tatko szuka opiekunki na stare lata,nie daj sie nabrac, starszy facet znaczy ze ejst bardziej rafinowany,bedzie na tobie jezdzil...

Gość hatka
generalnie faceci lubią seks, jeśli nie będziesz chciała z nim sypiać to podzielisz los jego żony :P

Gość Nie przejmuj siee
To są dw skrajne sposoby myślenie, których powinnaś sie wystrzegać. 1. chce mnie tylko do łóżka 2. Nie podobam mu się. Facet może mieć też pewne niepewności i bać się, że chęć na kontakt fizyczny z jego strony odbierzesz w niewłaściwy sposób. Może bać się, ze jesli w tym zakresie postąpi zbyt nieostrożnie, to Cię wystraszy, i oddali od siebie. Wydaje mi się, że on teraz chce Cie poznać, wyczuć, zainteresować sobą, żeby wiedzieć, jak z Tobą postępować, bo to dla niego nowa sytuacja i jeszcze nie potrafi sie w niej do końca odnaleźć. Nie chce działać pochopnie, żeby czegoś nie spieprzyć i Cię nie stracić.

Gość Nie przejmuj siee
Zawsze jest taka obawa. Myślę, że będzie trwało tak długo jak długo będziecie się o siebie starać i dawać sobie to co w was najlepsze. Myślę, że z tego może byc bardzo fajna i długa relacja. Najważniejsze, abyś słuchała tych, co sami przeżyli i wiedzą coś o związkach z różnicą wiekową, a kompletnie ignorowała tych, co pojęcia nie mają a tylko chcą namieszać wypisując bzdury.

Gość Nie przejmuj siee
To normalne :):) znam to dobrze. Pomyśl o tym, jak fajnie jest teraz, i jak dużo radości daje Ci, że pojawił sie w Twoim życiu i mocno zafascynował. Taki związek to też wiele pracy, nad sobą, nad sposobem komunikacji i zobaczysz, że z czasem nauczysz się wyrozumiałości, nabierzesz pewności. Ale też ogrom przyjemności, starszy, doświadczony, daje to, czego nie potrafi rówieśnik. Ale trzeba mu też trochę pomóc, nakierować, bo również dla niego to jeszcze jest niepewność i nowe doświadczenie.

Gość TakaJedna...
Mam tyle samo lat co Ty Autorko i partnera o 15 lat starszego. Spotykamy się od 3 lat, od 2 razem mieszkamy od niedawna rozmawiamy o ślubie... :) Choć początki były niepewne i bez żadnych planów z mojej strony, ze znajomości wyszło więcej niż się spodziewałam. Więc czas pokaże - może nie będzie źle ;) Dodam, że mamy już wspólnych znajomych, dobrze dogaduje się z moją rodziną, rodzice go lubią (czasami myślę, że bardziej niż mnie ;) ) Nie zauważam już tej różnicy wieku. Pozdrawiam!!!

Gość safre4fde
ale kasę to chyba widzicie ahahaha to taka prostytucja tylko lepiej wygladajaca

Gość naciagacz internetowy
ja walę konia