Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

byly pisze ...

Polecane posty

Gość virtucon

byly najpierw mial mnie dosc pozniej sie poklocilismy zerwalam kontakt on przystal na to nawet jak dzwonilam w konkretnej sprawie nie odpisywal i nie oddzwanial przez 3 dni pozniej nagle wymyslil zebym przyjechala z kolega do niego po reszte moich rzeczy a plan byl taki ze to kolega sam zabierze i mi przywiezie, byl mily usmiechal sie widzialam ze cieszyl sie ze mnie widzi na drug dzien po tym przepraszal ze czegos tam mi jeszcze nie wyslal, dzwonil ze zaraz sietym zajmie az do wczoraj napisalam smsa on nic pozniej drugiego to odpisal a na tego pierwszego odpisal w nocy ze zlosliwoscia... nie kumam goscia

Gość aszzzzz
olej kolesia. nie ponizaj sie.

Gość virtucon
nie bylo tego:)

Gość virtucon
ja sie nie ponizam bo pisalam w konkretnej sprawie mial mi zdjecia przeslac sam sie zdeklarowal tylko chyba ma jakies jazdy wewnetrzne lub nie wiem moze chce cos zamanifestowac:)

Gość virtucon
proszę bardzo specjalnie dla Ciebie:) wybaczcie rzeczywiście zapominam o poprawnej pisowni.

Gość Donek Dywersant
Chyba trzeci raz to czytam ale cóż... Olej, a nie ciągle coś chcesz od chłopa. Niech zrozumie co stracił i poczuje tą strate...

Gość virtucon
ale donek to nie ja chce cos od niego to on mi sam proponuje ja nie chce kontaktu ja mu glowy nie zawracam na sile nie wymyslam pretekstów:)

Gość Donek Dywersant
Chyba trzeci raz to czytam ale cóż... Olej, a nie ciągle coś chcesz od chłopa. Niech zrozumie co stracił i poczuje tą strate... "pozniej sie poklocilismy zerwalam kontakt on przystal na to nawet jak dzwonilam w konkretnej sprawie nie odpisywal i nie oddzwanial" Jeśli zerwałaś kontakt to po co pisałaś/dzwoniłaś/wysyłałaś gołębie pocztowe?

Gość virtucon
donek bo rzeczy moje miał:)

Gość Donek Dywersant
A oddał? Jeśli tak to olej go i tyle...

Gość virtucon
no jeszcze nie wszystkie a prosilam zeby wszystko mi spakowal to oczywiscie nie spakowal

Gość Donek Dywersant
Haha, to chyba Ci chce oddawać tak do emerytury.:) A ty czemu to tak przeżywasz, chcesz żeby się odczepił czy wręcz przeciwnie, żeby wrócił?

Gość virtucon
ja chce zeby sie to skonczylo wykancxza mnie psychicznie ta sytuacja ja chce sie odciac bo czuje ze tak mi lepiej na ta chwile a on? a to ksiazki mi dowiezie a to plyte wpadnie oddac a czy chce zeby wrocil? na pewno nie teraz i nie na zasadzie ja ksiaze ci wybaczam i teraz ty poddana sie staraj

Gość Donek Dywersant
Może on poprostu Cię potrzebuje i dlatego tak wpada. Ale jeśli masz się męczyc to powiedz jasno " oddaj mi na jutro wszystko a, że nie utrzymuje stosunków z byłymi to delikatnie mówiąc odczep się".