Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet......

Kobiety czy byłybyście z takim mężczyzną...?

Polecane posty

Gość do kobiet......

Zalety: wysoki, całkiem przystojny, niebrzydki, pracuje fizycznie, dobrze zarabia, sympatyczny, miły, dobry kolega, po studiach. Wady: w wolnym czasie tylko gra na kompie, ogląda tv, seriale, gołe baby na necie, nie czyta książek, nic go nie interesuje (oprócz gier i filmów), nie chce się żenić, zwolennik życia na kocią łapę, dzieci chce mieć, ateista, do tego ma bardzo malutkie prącie, nie lubi wydawać pieniędzy, nie ma prawka i samochodu. Kobiety czy byłybyście z takim mężczyzną...?

Gość xad
Nie Nie podoba mi sie jego spodob spedzania wolnego czasu, nie chce miec dzieci, nie podoba mi sie male pracie

Gość anuliaa
Powiedz mi jeszcze czy pali, pije lub ćpa .. bo jeśli nie to dałoby się z niego zrobić faceta :)

Gość do kobiet......
Rzadko pije, nie pali, nie ćpa.

nie, nie wytrzymalabym tego ciaglego grania i ogladania tv - no chyba, ze tak jest gdy jest sam, a przy kobiecie by poznal inne metody spedzania wolnego czasu. prawko - przydaloby sie zeby sobie zrobil bo to sie przydaje

Gość Eeerrr...
Zdecydowanie nie! Facet jest nudny, nic nie robi w wolnym czasie, no a maly penis, nawet jakby byl przyczepiony do ambitnego, zaradnego faceta z wieloma zainteresowaniami, to bym go nie chciala, bo rozmiar naprawde ma znaczenie!