Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ieuysdfhdsxc

Mam romans z żonatym facetem

Polecane posty

Gość ieuysdfhdsxc

No więc mam 19 lat i mam romans z żonatym facetem. Wiem że on chce wziąć rozwód i wiem że to nie z mojego powodu bo chciał to już zrobić zanim się poznaliśmy, jedyną przeszkodą są jego dzieci. co mam zrobić w takiej sytuacji? on chce po rozwodzie się ze mną związać. bardzo się kochamy ale boje się reakcji ludzi.

Gość saDSFsdfasdv
jesli on ma madra bab eda mu i dzieci ze soba, zycze ci tego bys dostala faceta z dziecmi,

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
facet Ci wciska kit ze ma zamiar sie rozwieść, bedzie tak zwlekał latami tłumacząc sie dziecmi a potam potulnie wroci do zony, powiedz mu że dopóki sie nie rozwiedzie nie bedziesz sie z nim spotykała, zobaczysz jak szybko o Tobie zapomni

Gość Magduśśkaaa
Ciebie tylko bzyka głupia szmatko :) kocha zonke... nie licz na nic.

Gość hatka
Robisz sobie wrogów: jego eks, jej rodzina, dzieci, katolicy, samotni psychopaci, sąsiedzi plotkarze, trolle z forum kafeteria .. lepiej się zastanów

Gość xzvfdt
coraz to mlodsze wychowuja nam sie dziwki, coraz to glupsze

Gość ieuysdfhdsxc
no właśnie on myśli o tym by wziąć dzieci, ale jego żona, może nie chcieć ich oddać. w sumie ją rozumiem, najgorsze jest to że i tak będzie na mnie że rozbiłam ich związek...

Gość ieuysdfhdsxc
NIE SPAŁAM Z NIM NIGDY!!! NIE JESTEM DZIWKĄ...

Gość xzvfdt
skoro do tej pory Ci nie przeszkadzało to ze rozbijasz związek to czemu niby ma ci to teraz przeszkadzać.

Gość Magduśśkaaa
hatka Robisz sobie wrogów: jego eks, jej rodzina, dzieci, katolicy, samotni psychopaci, sąsiedzi plotkarze, trolle z forum kafeteria .. lepiej się zastanów Tylko prawde jej mowimy. Face ma zone, poszukal idiotki do bzykania, dupy daje- on naopowiada jej ze ja kocha itp, a taka prawda, ze pewnie nawet nie ma zamiaru odejsc od zony- predzej koorefke zabije niz pozwoli zmarnowac swoje zycie.

Gość Magduśśkaaa
Hehehe jasssne NIE SPAŁAS chodzisz z nim za rączke... ;) co za idiotka..

Gość ieuysdfhdsxc
Magduśśkaaa nie znasz mnie więc nie wyzywaj...

Gość hshshjdjd
malo ktora laska zgodzi sie latami byc ta 3cia,faceci standartowo lza ze ich zwiazek to juz przeszlosc,ze nic go z zona nie laczy...ja tak sie spotykalam 2 lata z kims,kto takie brednie wciskal,bo myslal ze z nim sie nie bede spotykala,a ja to robilam,wylacznie dla...pieniedzy,gardzilam nim tak samo jak on pewnie mna.bylo minelo,nie zaluje,dobrze na tym finansowo wyszlam

Gość jak jestes na tyle
frajerka, ze bujasz sie z zonatym, musisz przygotowac sie na konsekwencje. Jakbys miala do siebie troche szacunku, wzielabys sie za faceta, dla ktorego bylabys jedyna. Jak jednak lubisz byc na ostatnim miejscu, to dzialaj tak dalej i sluchaj kitow jaki ci wciska. Jestes zreszta niezle naiwna ze lykasz te historyjki. Nie wiesz o tym, ze WSZYCY zonaci klepia swoim kochankom te same bajeczki? Ze rozwiesc to on sie chcial juz wczesniej, ze zona go nie rozumie, ze dla ciebie sie rozwiedzie, tylko jeszcze jeden drobiazg go trzyma: dzieci/praca/itd (zawsze bedzie jakies ale) i bedziesz w nieskonczonosc czekac, az twoj ukochany bedzie rzeczywiscie z toba - co nigdy nie nastapi. Lepiej zobacz swoja wartosc i wez sie za goscia, ktory nie ma ogonow. Dla twojego wlasnego szczescia i spokoju.

Gość Magduśśkaaa
Napisałas ze masz ROMANS ---powiem tak gimgowno spierdalaj do szkoly, bo i tak tepa juz jestes.

Gość ieuysdfhdsxc
Magduśśkaaa romans to nie tylko seks

Gość Magduśśkaaa
Nie ma romansu bez seksu. Jest przyjazn.

To już norma,że faceci wmawiają kochankom, że w małżeństwie się nie układa i chcą się rozwieść. Ciekawe, czy jego żona też wie, że mają się rozwieść

Gość ieuysdfhdsxc
on powiedział że może już za jakieś 2 mieś będziemy mogli być razem tak legalnie;/ po tym co przeczytałam od was zaczynam mieć większe wątpliwości...

nie bądź ścierką dla żonatego pajaca. Robi to żonie (zdrada) zrobi i tobie. Łatwo mu to przychodzi.

Romans to nie tylko seks he he . W co ty wierzysz dzieciaku . Dziewczyno opamiętaj się. Tacy nie odchodzą od żon , szukają młodszej wciskają jej kit o miłości a potem standardowo kopią w dupe po uprzednim wyruchaniu. Takie są realia.

Gość niezle jestes naiwna
lykasz bajer jak indyk kasze. Za 2 miesiace bedzie twoj, jasne. Zobaczysz sama za 2 miesiace. Poza tym facet, ktory tak szybko zostawia zone i dzieci (chyba ma niewiele wiecej lat niz ty?) zrbi tobie to samo za chwile, jak mu sie znudzisz, nawet jakby sie z toba zwiazal. Jestes w stanie zaufac osobie, ktora oszukuje swoich najblizszych? masz pewnosc, ze ciebie nigdy nie oszuka?

Gość ieuysdfhdsxc
o rany sama już teraz nie wiem... ;/

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za 2 miesiace???? dobre zanim dostanie wezwanie z sadu od złozenia pozwu mina z 2-3 miesiace, a gdzie jeszcze rozwód :D nie daj sie nabierac dziewczyno

taaa jasne ... po pierwsze nie dostanie rozwodu w 2 miesiace mając dzieci , po drugie nawet jezeli jeszcze cie nie bzyknął , to specjalnie tak gada o rozpadzie malzeństwa żebyś mu w końcu nogi rozłożyła , pewnie myśli że powie naiwnej że za 2 miesiace będzie wolny po rozwodzie to szybciej skonsumujecie ten żałosny układ ...

Gość mój kolega ma taką taktykę
w biznesie: sprawdza najpierw swego potencjalnego wspólnika, czy on ma kochankę lub czy ma ochotę zdradzić żonę (chłopaki się tym często chwala przed sobą) - i nigdy nie wchodzi w biznes z tymi, którzy się puszczają. Wychodzi z założenia, że jak facet nie ma skrupułów, żeby zdradzić najbliższą osobę, to spokojnie zdradzi także wspólnika. Pomyśl nad tym, zanim spieprzysz sobie życie, wykorzystaj mądrość doświadczonego biznesmena.

Gość dziewczyno, jeszcze
nie wiesz? masz mózg na swoim miejscu czy w ci.pie?

Gość ieuysdfhdsxc
ufam mu on by mi tego nie zrobił

no własnie, 2-3 misiace to trwa jakby nie mieli dzieci , a jak sa dzieci to pierwsze spawy sa pojednawcze , potem podział majątku , potem alimenty , rok nie wyjęty . A wogóle facet co ma dzieci i będzie sie z nimi widywał , już zawsze będzie zwiazany z byłą żoną . Moja koleżanka sie zwiazła z rozwodnikiem i w rezultacie święta spędzała u swoich rodziców , bo dzieci błagały tatusia żeby swięta spedzali wspólnie z mamą i z tatą . I tak było. Potem dochodziły wakacje, i tak naprawdę , to koleżanka podejrzewa że on dalej puka zonę , bo spędza mnóstwo czasu z nimi .