Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja2525

czy zapłaciłybyście za niezły kalkulator weselny ?

Polecane posty

Gość maja2525

Widziałam ostatnio na allegro aukcje gdzie za 5 zł można było kupić kalkulator weselny. Sprzedawca wysyłał na emaila plik w exelu i wszystko można sobie było tam zapisywać, kalkulator sam obliczał łączne koszty i dzielił je na wydatki panny młodej, pana młodego itd. Wg mnie świetna rzecz bardzo pomocna w przygotowaniach i chyba warta 5 zł. Jak myślicie? ja chyba zamówię sobie bo te wszystkie kalkulatory z internetu są jak z innej bajki nie wszystko tam jest, a tutaj można indywidualnie wybrać i powiedzieć jaki ma być. Wypowiecie się :)? aaa miałam wkleić link ale skończyła się wczoraj aukcja i pewnie doda ;]

za 5 zł???? i wysyła gotowy ????? jasne, że bym kupiła. będziesz miała linka to podaj. Sama starałam się uporać i już mnie szlag trafia z tymi kartkami i karteczkami, pogubić się mozna... 5 zł przy budżecie weselnym to grosze a pomocne.

Gość wystarczy exel
to są proste formułki do zrobienia w exelu lub innym arkuszu kalkulacyjnym....Jak ktos nie potrafi to 5 zl ok, ale zrobienie tego zajmuje 3 min wiec wole to sama zrobic

moj facet sam taki zrobil,ale uzywamy go do rozporzadzania naszych przychodow. dziwie sie,ze to sie w ogole sprzedaje:o