Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccvxccvxcvx

Jak to jest mieć męża?

Polecane posty

Gość ccvxccvxcvx

Zastanawiam się jak to jest mieszkać z facetem... :) Co się zmieniło od czasu, kiedy mieszkałyście same? Musiałyście zmienić jakieś przyzwyczajenia, albo np. inaczej się ubieracie po domu?

ja chodzę na golasa przy moim facecie :) ale serio, trochę kompromisów na początku. Ale tak to ok, tylko sprzątać po chłopach musisz

Gość To zalezy od faceta
Facet nr 1 - masz balagan w domu, nie masz czasu na czynsz, nie starcza Ci pieniedzy, ktos ciagle gdera Facet nr 2 - nie musisz sprzatac, gotowac, nie spisz w nocy, bo chrapie, palca nie musisz przylozyc do remontu

jak mieszkalam sama nie musialam sie stroic siedzac w domu a teraz no poprostu zle sie czuje w brudnym rozciagnietym dresie Sprzątać po nim trzeba oczywiście bo inaczej byśmy juz brudem zarośli a poza tym to chyba same plusy!! W kazdej chwili mozna sie przytulic, wspolnie gotowanie, wieczorki z winem przed tv nawet maja swoj urok :))

Gość crazy-angel
a mi się podoba rola żony:) Z mężem u boku czuję się spełniona i szczęśliwa. Choć owszem zmieniło się w naszym związku po ślubie. Jest teraz więcej obowiązków, tzn więcej sprzątania, gotowanie dobrych obiadków no i zwracam też szczególną uwagę żeby zawsze wyglądac ładnie:) Jak chodzi o sprzątanie to nie jest tak źle. Mój mąż też lubi porządek dlatego nie mogę narzekać. jedynie co to nie zmywa nigdy naczyń choc ZAWSZE zaniesie po sobie do kuchni do zlewu. Ogólnie oceniam sytuacje na plus:)

Gość maturks4
To zależy OD OBU STRON