Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrycznie smutna

pochwa po porodzie

Polecane posty

Gość masakrycznie smutna

mam problem ..po porodzie mam okropna pochwe ...luzniejsza duzo i słabsza i z wygladu tez ..wiem ze sa zabiegi na to ale nie stac mnie ..czy ktoras z was miala podobny klopot jak zwezic ja domowymi sposobami ... i

Gość Kasandraaaaa20
Cwicz miesnie Kegla- ale nie licz na cud, jezli chodzi o wyglad.

Gość masakrycznie smutna
cwicze nic mi to ie daje ;/ od 4 l;at dodam...

Gość a co mi zrobisz
wróci do siebie ale za jakiś czas, jak dawno temu urodziłaś?? moja wracała do pierwotnego wyglądu prawie przez rok

Gość Kasandraaaaa20
Ja rodzilam przez CC wyglada, i jest ciasna jak przed.

Gość masakrycznie smutna
4 lata temu ...one mnie chyba zle zszyly chce mi sie plakac jestem jak studnia ;(

Gość Kasandraaaaa20
Miałas nacinane krocze czy cc?

Gość masakrycznie smutna
tak..mialam..

Gość olkaaaaaaaaaa12345123456
nie chce Ci dolowac ale tak Cie zszyto. Duzo zalezy pd indywidulanych predyspozycji ale uwierz mi da sie zszyc "ciasniej" o "luzniej". Moze pomysl o operacji jesli CI to bardzo przeszkadza?

Gość lupczyk na ból ucha
ej, dlaczego w dział ogólne walisz temat o pochwie :O???????? jem obiad a Ty mi tu z pochwą wyjeżdżasz !!! opanuj się kobieto

Gość a co mi zrobisz
pochwa będzie luźniejsza niż przed proordem juz na zawsze, o ile luźniejsza to już kwestia porodu, jego przebiegu, nacinania, stanu twoich mięśni, wielkości dziecka itd. nigdy nie będzie tak ciasna jak przed porodem ale wydaje mi się (tak jak u mnie to jest) powinna być w miarę ciasna po jakimś czasie a nie jak studnia ja przynajmniej nie widzę mocnych różnic, moja jest ciut lużniejsza, albo może elastyczniejsza (lepiej się rozciąga), miałam pęknięcie, na początku byłam strasznie mocno zsztyta że tampon nie wchodził, jak dziewica, poza tym jakoś krzywo, byłam załamana wyglądem, potem te tkanki pozszywane jakby się poprawiły, blizny już nie widać, wejście do pochwy jest mniej więcej takie jak przed porodem, ale w środku jest ciut luźniej, mojemu mężowi nie sprawia to teraz różnicy, choć na początku czuł różnicę, nie mógł dojść jak byłam zbyt mokra polecam pozycję od tyłu na leżąco, nogi ściśnięte lub pozycję gdzie siedzisz na skraju czegoś (np krzesła, pralki) i mąż od przodu wchodzi myśle że powinien cię obejrzeć ginekolog plastyk, plastyka pochwy chyba jest w ramach nfz

Gość ironiczna rzez
dobrze ze nie ma tematu penis po wzwodzie ojejea ;(:P