Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczka od niedawna

znajomi się ode mnie odsuneli bo jestem bogata

Polecane posty

tak własnie się stało. Albo chcieli pozyczac wiekszą sumę pieniędzy a ja się nie zgodziłam, albo jakas zazdrosc czy co. Dlaczego ludzie tacy są? A ja probuje ukryc ile mam kasy, nie dało się. Skąds sie dowiedzieli i teraz się odsuwają.

No wiesz, to zależy jak bliska ci osoba chciała od ciebie pożyczyć. Lepiej się nie chwalić kasą. Moja kolezanka, która dobrze zarabia w rodzinie i po sąsiadach mówi, że wszystko kupuje na raty. I ma święty spokój

kolezanka chciala pozyczyc, bo narobili z męzem długów. Marnie zarabiają i niby jak mi potem oddadzą 100 tys zł. Nie odzywa sie, jak do niej dzwonie to udaje obrażoną. Do dupy z takimi znajomosciami. Dwie inne zupelnie przestaly dzwonic. W rodzinie tez jedna ciotka obrażona.

Gość wspomóż mnie.
potrzebuję 3tys. na kaucje do nowego mieszkania. co to na Ciebie 3tys. pomożesz?

nowi znajomi tez sie odwrocą po pewnym czasie. Dziwne to bo jedna z kolezanek nie narzeka na kasę, zarabia wiecej niz ja, wiec to chyba zazdrosc.

ciul wie,ale nie zakładaj z góru ze wszyscy będą się odwracac bo tak sie stanie,nie szukaj przyjazn na siłe,sama przyjdzie,nie stresuj sie laska

Gość wspomóż mnie.
ludzka zawiść nie zna granic. ktoś jest pogady to zaraz by inni taka osobę ze skóry obdarli. zartuje - nie chce pomocy.