Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqwderg

...

Polecane posty

Gość aqwderg

moje zycie jest bez sensu, wiem ze kazdy tak narzeka i wiekszosc osob tak mysli o swoim, ale ja naprawde zatracam sie coraz bardziej, czuje sie jak taki nieudacznik, ktory za kilka lat bedzie mieszkal pod mostem :( nic w zyciu nie osiagne, nic nie bede miala, wszystko tylko psuje przez moje podejscie i charakter, teraz chcialabym sie zmienic, ale ... chyba juz jest za pozno na cokolwiek. Tak zaluje niektorych spraw, wiem ze sama jestem sobie winna, zatracam sie coraz bardziej, wpltauje sie w nowe dziwne rzeczy, widze jak mnie odbiera otoczenie - jako nieudacznika... czesto sie usmiecham i wyglupiam zeby zamaskowac to jaka jestem.. bo sie boje otoczenia.. Kiedys mialam fajne zycie, inaczej do wszystkiego podchodzilam, ludzie mnie inaczej postrzegali a teraz widze ze jestem odbierana jak jakas nienormalna... ciagle mam wrazenie ze jestem gorsza i kazdy na mnie dziwnie patrzy.. Mialam kiedys chlopaka, ktorego.. teraz z perspektywy czasu bede chyba zalowac do konca zycia (w sensie - ze go stracilam) przez moja.. glupote, bo nie chcialam, bo go 'nie kochalam', bo chcialam czwegos innego, bo.. bo nie wiem co :/ teraz spotykam sie z kims innym, i zaczyna sie to robic coraz bardziej powazne.. a ja sie tego boje i tego NIE CHCE (chociaz tu jets kolejny problem bo.. dobrze mi sie z nim rozmawia, lubie z nim spedzac czas, potrafi mnie rozsmieszac, czuje sie przy nim ladna i fajna... ale jest troche niestabilny, w sensie ja juz bym chciala czegos na powaznie (mieszkanie, inne podejscie) a on tego nie zapewni nam (nie mowie ze potrzebuje faceta ktory bedzie mnie utrzymywal, ale jakiegos zaradnego zebysmy RAZEM dali rade) i tamten chlopak taki byl, wiem ze gdybym sie z nim nie rozstala to teraz mialabym powazniejsze zycie, wspolne mieszkanie i bylo by okej.. i to mnie chyba najbardziej przeraza, jestem w jakims punkcie bez wyjscia, to wszystko nie jest takie proste... z jednej strony tesknie za starym chlopakiem i chce miec powazniejsze zycie i kogos przy boku przy ktorym to bedzie mozliwe, a z drugiej lubie spedzac czas z tym obecnym...

Gość kafetełe
nie załamuj się , nie ma to jak byc Mosto-wiakiem

Gość lupczyk na ból ucha
wszyscy jesteśmy Mostowiakami Hania dlaczego wjechałaś w beczki ;(:(

Gość zlaaaaa224
eh nie wiesz jak bedzie.. moze z tym facetem ktory ma kase i potrafi Ci teraz zapewnic fajne zycie (mieszkanie, wycieczki, zakupy itd) czyli zyc na tak zwanym poziomie za kilka lat cos sie stanie (ciezka choroba TFU TFU) i juz nie bedzie mogl Ci tego zapewnic, co wtedy? Albo bedziesz miec ladne mieszkanie, samochod, a przy nim bedziesz czula sie zle, nie bedzie Cie cieszyl powrot do pieknego mieszkania wktorym czeka na Ciebie ktos do kogo nie masz ochoty sie przytulic..