Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona że hej

depilacja laserowa - groupon

Polecane posty

Gość zaciekawiona że hej

Cześć Dziewczyny, Mam pytanie. Wykupiłam groupon na depilację laserową. Zdecydowałam się na uporanie się raz na zawsze z kłakami w okolicy bikini. Mam miec 6 zabiegów, ale nie wiem czy to nie ściema. Pierwszy zabieg trwał dokładnie 5 minut. Położyłam się - kosmetyczka - średnio miła i absolutnie nierozmowna "strzeliła" laserem 4 razy z jednej strony 4 razy z drugiej i to było na tyle. Czy macie podobne doświadczenia? Gdy byłam w klinice kosmetycznej by omówić taki zabieg (niezależnie od groupona) wywnioskowałam, że zabieg polega na potraktowaniu każdego kłaka laserem i będzie trwał jakieś 20 - 30 minut. Hm... jakie macie doświadczenia w tej kwestii?

Gość hjjhj
Podobno z gruponów i podobnych właśnie w ten sposób oszukują. Taki klient jest dla nich klientem trzeciej kategorii. Jakaś gazeta czy portal obiecywała niedawno porządny artykuł na ten temat, ale nie pamiętam które to było. Następnym razem powiedz, że się poskarżysz do rzecznika praw konsumenta.

Gość hjjhj
*oczywiście nie wszyscy. Osobiście w ogóle tego nie rozumiem, bo teoretycznie to chyba ma być dla nich reklama (niektórzy uważają, że usługowcom to się w ogóle nie opłaca, bo nawet reklamą to nie jest i tylko się traci), a tak to pewnie nie dość, że pewnie za takie usługi nie zarabiają, albo niewiele, to jeszcze psują sobie wizerunek.

Gość zaciekawiona że hej
No właśnie myślę że ten zabieg w salonie w którym byłam w Laurier Rose - nie polecam :(

Gość 1111111111dsddddd
Pewnie ogólnie źle trafiłaś. Podejrzewam, że "normalne" klientki traktują zło konieczne, a z groupona po prostu źle.

Gość zaciekawiona że hej
myslę że tak. W ogóle było tam dziwnie - a byłam już w niejednym salonie kosmetycznym, ale tu ewidentnie czułam się jak zło konieczne :( No trudno - chciałam zaoszczędzić 90% to mam :P Zainwestuję w laser w klinice gdzie byłam wcześniej na "normalnej" wizycie przygotowującej do zabiegu. Czułam się tam bardzo dobrze - świetnie mnie poinformowano, było miło, profesjonalnie i naprawdę ok.