Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLEGROOOOO

JESTEM WŚCIEKŁA, ZOSTAŁAM OSZUKANA...!!!!

Polecane posty

Gość ALLEGROOOOO

CO JA MAM ROBIC ... zalozyłam przedtem temat, ze zamowilam czapke tydzien temu i jeszcze nie przyszła ... zadzwoniłam chłop powiedział, ze pomyłka i nie odbiera..!!!

Gość kasia0419
napisz do allegro ze zostalas oszukana przez jakiegos goscia, podaj nicka tego kolesia, powinnas dostac odszkodowanie

Gość ALLEGROOOOO
oni mi za niego pieniadze oddadzą?:O mi zalezy na czapce, bo to prezent miał byc!

Gość ALLEGROOOOO
mozecie mi podac adres/ strone gdzie moge tego maila wysłac do allegro? ja tam nie kupuje, nie znam sie za bardzo mozecie mi pomóc?

Gość brozowowlosa
a ile zapłaciłaś

Gość ALLEGROOOOO
nie duzo, bo 30 + przesyłka, ale to czapka klubowa i dana osoba chciała ją dostac!

Gość ALLEGROOOOO
poda mi ktoś maila do allegro?

Gość ALLEGROOOOO
to nie dla mnie tylko na prezent naucz sie czytac ktos taka sobie wybrał to zamówiłam nie bedziesz rozliczac mnie tu z czyjegos gustu chodzi o co innego

Gość ALLEGROOOOO
poda mi ktos tego maila!??!?

Gość dziś na pomarańczowo
skoro nie potrafisz z czegoś korzystać, to po co się tam pchasz? i jeszcze pretensje masz do ludzi o ich wypowiedzi, agresywna kretynka

Gość ALLEGROOOOO
a czy ja prosze o wyrazanie opinii o czapce? chyba gdzie indziej lezy problem ! zawsze zamawiałam normalnie i nie bylo problemu, nie mialam powodu pisac do allegro i się upominac...!!!!

Gość ALLEGROOOOO
NAJCIEKAWSZE JEST TO , ZE TA OSOBA MA PRAWIE SAME POZYTYWNY KOMNTARZE

Gość 12345u473490
po 1 . kiedy zaplaciłas i jak? bo przelew moze isc kilka dni po 2gie napisz przez allegro do sprzedajcego jaka forma przesylki priorytet czadsem idzie z 4 dni wiec po 7 dniach od kupna chyba za wczesnie panikujesz

Gość ALLEGROOOOO
logowal sie 4 dni temu na allegro nagle nie sprzedaje zadnych przedmiotów. przelew byl imienny wiec idzie w 1, 2 dni max - i tak do tej pory było dzwoniłam - odbiera baba i mowi, ze pomylka, a potem nie odbiera wiec.. ? chyba troche dziwne

Gość 12345u473490
przelew imienny;/ o czym ty mowisz? JAKI BANK MASZ TY JAKI ON PRZELEW INTERNETOWY CZY POCXZTOWY nawet jak przyszedł przelew po 2 dniach to wysylalm ci 3 ciego 4 wyszedł zpoczty i idzie dopiero 3 dni ale najpierw pomysl jak wyslalas bo chyba nie masz pojecia po co kupujesz jak nie umiesz przez all

Gość sonkoo
moim zdaniem ta przesylka dojdzie lada dzien

Gość osz przegapilam ciag dalszy
wkleilam ci linka wyzej

Gość brookiee
daj linka do tej aukcji

Gość ALLEGROOOOO
napisalam do allegro ktos kupil bez rejestracji tę czapke, ja do nich napisalam, ze dojdzie przeelew od tej i od tej osoby ale ma byc wyslane gdzie indziej .. i wyslalam im dane, bo zgodzili sie na taki układ, tzn ten chłop .. przelew nie imienny tylko jak orpocz nr konta podajesz dokladne dane to idzie szybciej cos takiego . ktos to wysyłał, ja dostalam potiwerdzenie, ze pieniadze zostały przelane. na maila nie odpoiwiada i pod nr tel niby pomylka.. malo proawdopodbne, ze zly nr wpisal

Gość melodiaaaa
podaj linka!

Gość 12345u473490
gehhehe ale jestes tepa moze odpowiedz na podstaowe pytania jaki bank ty masz jaki on jaka przeyslke wuybrałas ty nic nie jazysz nie masz nawet poteierdzenia przelewu zeby cokolwiek wywalczyc w allegro ja rozumiem sie spinac po 14 dniach od dojscia przlewu a tu tydzien od kupna niewiesz kiedy ten twoj znajomy zrobił przelew i sapiesz na sprzedajacwego

Gość 12345u473490
hehehe bez rejestracji? czyli poza aukcja? hehehehehehhe nie wierze

Gość ALLEGROOOOO
on dostal potweirdzenie i mi przesłał pprzesyłka priorytetowa nie mam konta..!! wiec jak mam Ci powiedziec jaki mam bank naucz sie kurwa czytac a potem sie wymądrzaj

Gość ALLEGROOOOO
tak, tak kupował i zawsze kazda rzecz do mnie dochodziła

Gość 12345u473490
hehehe no bo opisujesz sprawe tak jasno ze szkoda gadać:) rusz łbem i sie zastnaów, po 7 dniach zgłasza do allegro hahahhahahahaha dzieci nie powinny robic zakupów

Gość ALLEGROOOOO
moze i po 7 ale zaniepokoiło mnie to, że pod podanym nr nie odzywa sie ta osoba tylko slysze, ze pomyłka a potem nikt nie odbiera

Gość ALLEGROOOOO
sram wielką mordą do ryja posuwającego mnie taty

Gość ale gapa
Kobieto weź się ogarnij i napisz po kolei na spokojnie jak dokonałaś tej transakcji, bo pomimo tego, że bardzo czesto korzystam z allegro to jakoś nie rozumiem.