Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLEGROOOOO

JESTEM WŚCIEKŁA, ZOSTAŁAM OSZUKANA...!!!!

Polecane posty

Gość melodiaaaa
opisz po kolei.... kto kupil ta czapke? jaka przesylke wybral gdzie robil wplate? na poczcie? do jakiego banku miala dojsc? wejdz na strone "o mnie"tego sprzedawcy i sprawdz numer telefonu,moze jest jakas pomylka w numerze!!! i daj linka najlepiej!

Gość ALLEGROOOOO
jem kupe

Gość ALLEGROOOOO
a więc tak UPATRZYŁAM SOBIE PEWNĄ RZECZ, NAPISAŁAM DO SPRZEDAJĄCEGO CZY MOZE BYC TAK, ŻE ZROI KTOS INNY PRZELEW, A JA IM PODANE SWOJE DANE I TO DO MNIE WYSLE TE PACZKE A NIE DO TEGO , KTO ROBIL PRZELEW. NA CO SIE ZGODZIL. UMOWILAM SIE Z OSOBA, KTORA ROBILA DLA MNIE PRZELEW, ZE MA NAPISAC W TYTULE COS CO MU PODAM.. WYSLAL TAKI PRZELEW. JA MU NAPISALAM, ZE PRZELEW BEDZIE OD I OD TEJ OOSBY I WYSYŁAM IM DANE DO WYSYŁKI SWOJE, BO DO MNIE MA TRAFIC CZAPKA. osoba ta zamowila czapke bez rejestracji gdyz nie posiada konta na allegro doszlo potwierdzenie, ze kupil czapke taka i taka i koszty plus przesyłka .. zadzwonilam na nr , ktoy podal sprzedajacy, ale wlacza sie poczta a jak ktos odbioerze to mowi ze pomylka i potem juz nie odbiera, na maile nie odpowiada cala historia

Gość ALLEGROOOOO
aż się zesrałam z nerwów :(

Gość ALLEGROOOOO
paczka priorytetowa zwykly przelew bankowy z góry odleglosc kilka km :O Z krakowa do wieliczki miala trafic

Gość melodiaaaa
a jestes pewna ze ta osoba zrobila ten przelew??? i czy mozesz dac linka do aukcji tego sprzedawcy? moze gdzies jest haczyk, daj linka to ci pomoge to ogarnac

Gość melodiaaaa
w jakim banku zrobiony ten przelew?a sprzedawca w jakim banku ma konto?

tak, jestem pewna gdyz przesłał mi jakis taki wydruk co kupil , data, nr aukcji i inne takie.. poza tym to zaufana osoba.

Gość weź wyluzuj
może człowiek sie rozchorował, wyjechał itp

rozumiem wszystko, ale nr na ktory dzwonie odbiera baba i mowi, ze pomylka, a na maile nie odpowiada:O to prawda, ze osoba prywatna ma 30 dni na wysłanie paczki :O jak kupowałam pozostale rzeczy na prezent to pytałam czy dojdą na 25. 11, mowili, ze tak oczywiscie no i doszly w 2 dni .. a tym razem nie spytałam, bo przelew byl w tamten wtorek, wiec bylam pewna ze dojdzie i nie napisałam ze to prezent i musi dojsc na ten piatek .. moj bład

Gość weź wyluzuj
kupiłaśwe wtorek, kasę dostał w czwartek , niech nawet wysłał w piątek, noż kurcze poczta nie idzie w weekend!!! poniedziałek dziś lalunia, hellooo

no ok, ale czemu nie moge sie dodzwonic na podany nr ! tego sie tylko obawiam i to mi daje do myslenia. inne rzeczy zamówiłam, wyslalny przelew i za 2 dni juz kurtka byla u mnie .. a to odleglosc kilka km.. z krakowa do wieliczki panikuje, bo ktos sobie wybrał ją na prezent, wiec oprocz tego co kupilam od siebie, chciałam kupic tę czapkę.

co do banku to przelew z BZWBK do PAYU SA UL. MARCELIŃSKA 90 60-324 POZNAŃ WIELKOPOLSKIE Tytuł operacji -ID_TR=172819412 Nie wiem jaki jest jego bank. To są jakieś pieprzone płatności allegro

no i nr konta sprzedającegp powyzej byc powinien .. tak mi osoba ktora robila przelew napisała.. to co wyzej wkleiłam.

Gość ale gapa
A ten Twój znajomy dostał maila z informacją, ze pieniądze trafiły do sprzedającego, Payu to pośrednik.

mówi, ze czesto kupuje w ten sposob i wtedy pieniadze ida 3 sekundy a nie dwa dni .. chyba o tym Pay- u mówił .. dostal jakis wydruk WLASNIE KUPILES PRZEZ OPCJE KUP TERAZ... a potwierdzenia nie , wiec pewnioe jeszcze nic nie doszło, boze nie wyrobie sie na 25.11

Gość Bo PayU nie dziala ostatnio
zobaczcie na kafe allegro ile tematow ze nie kasy, potwierdzen ja place bezposrednio na konto bo te jaja sa od tygodnia

Twoja wpłata została przekazana Sprzedającemu XXXX na konto w Płacę z Allegro. MA POTWIERDZENIE JEDNAK ... CZYLI PIENIADZE DOTARŁY TEGO SAMEGO DNIA CO ZOSTAŁY WYSAŁNE, BO WIDZE DATE..

Gość fhm
Jak ma potwierdzenie, sprzedawca moze, lecz nie musi wyslac. Moze, bo ma potwierdzenie, ale ma prawo poczekac az kasa znajdzie sie na jego koncie bankowym, co zazwyczaj trwa max do 5 dni, ale ostatnio sa jakies klopoty na Allegro i niektorym juz tydzien idzie

ZNACZY, ZE DO PT DOTRZE DO MNIE TEN PREZENT , 2 TYGODNIE TO CHYBA JUZ DUZY CZAS NA ZAKSIEGOWANIE PIENIEDZY I WYSLANIE.. TYM BARDZIEJ, ZE TO ODLEGLOSC KILKA KM ..

Gość boze jaka histeryczka
nie dziwota, że sprzedawcy nie odbierają telefonów

ZADZWONIŁAM NORMALNIE Z PYTANIEM, bo chciałam tylko sie dowiedziec czy została wysłana, odberała baba i mowi, ze pomyłka, po czym 2krotnie nie odebrała, wiec to dało mi do myslednia, ale uspokoiliscie mnie troche, i pare rzeczy nowych sie dowiedziałam .. do tej pory kupowałam w sklepach i przychodzilo po 2 dni od WYSŁANIA pieniedzy .. a pierwszy raz czekam tak długo wiec stad moja niecierpliwosc, bo to od osoby prywatnej