Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka_bez_szpilekkk

Co o niej sądzicie?

Polecane posty

a w rzeczywistosci wygląda o wiele lepiej:classic_cool: , ma szanse na sławe?:classic_cool:

Gość fcsda
Te w czarno-białych są dobre, nie widać takiej tapety na ryju i przez to wyglądają bardziej sexownie niż w tyh kolorwych Te kolorowe - brzydko wygląda, samą tapetę widać. Fuj.

Gość gasdfaafas
Jakaś nie naturalna :P Nos wstrętny i wali plastykiem na kilometr, ale ogólnie nie jest brzydka i nie straszy ;)

Ogółem bez tapety wyglada duzo duzo lepiej , z tym się zgadzam akurat, a co nie tak z nosem?! dziewczyna nie miala zadnej operacji , powiekszania ust ...zupełnie nic🖐️ docencie to !:P

Gość gasdfaafas
Malutka_bez_szpilekkk Ogółem bez tapety wyglada duzo duzo lepiej , z tym się zgadzam akurat, a co nie tak z nosem?! dziewczyna nie miala zadnej operacji , powiekszania ust ...zupełnie nic docencie to ! No nos mi się ogólnie nie podoba, jego końcówka, ale nie jesteś złą i nawet z chęcią bym Ci posmyrał :P

Gość wrrramp
fajna dziewczyna ale to pozowanie-sztuczne najlepsze zdjęcia czarno-białe

to nie ja jestem😴 aczkolwiek bardzo chciałabym nią być...na zywo wyglada duzo lepiej , ciekawe czy zostanie sławna😭

Gość gasdfaafas
Malutka_bez_szpilekkk to nie ja jestem aczkolwiek bardzo chciałabym nią być...na zywo wyglada duzo lepiej , ciekawe czy zostanie sławna Sławna?? Za sam taki przeciętny wygląd? Chyba sobie jaj robisz :P

Gość ffddfdfddffddf
zdjęcia słabej jakości, a druga sprawa to to, że ktoś bardzo nieudolnie używał photoshop'u.

wysokoskanalizowana Dzaga , smukła choć facjata momentami tak otynkowana , że aż się cegły prosi