Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwedcxsaz

Co myślicie o imieniu Sara Oliwia??

Polecane posty

Gość qwedcxsaz

mam wielki dylemat jakie imie wybrac dla córki Sara czy Oliwia ?? wiem że imie Oliwia jest już bardzo znane i obcykane ale tak strasznie mi się podoba że chyba dam tak małej na drugie... :) i tu pytanie do Was czy pasują do siebie te dwa imiona??? Fajnie to brzmi Sara Oliwia??? :)

Gość Taka jedna Ola :)
Jeżeli już to na odwrót lepiej pasuje moim zdaniem. Choć mi się ogólnie nie podoba imię Sara dla dziecka, ale to pewnie dlatego, że tak się wabił mój pies :P i z nie jednym psem się spotkałam o takim imieniu więc zastanów się czy córce byłoby miło nosić takie imię. Sama znam babę co psa Ola nazwała i uwierz mi, że nie jest to nic miłego słyszeć jak ktoś do psa Twoim imieniem woła ... :(

Taka jedna Ola... mój teść ( wtedy jeszcze nie teść ) miał sukę o imieniu Aga, a z racji tego że ja nazywam się Agnieszka mojemu chlopakowi - narzeczonemu a teraz już mężowi było strasznie niezręcznie kiedy przyprowadził mnie pierwszy raz do ich domu a jego tata powiedział: " Aga czemu nie szczekasz ? " - było to złośliwe akurat... i tak do dzis mam z moim teściem - złośliwy, złosliwy i jeszcze raz zlosliwy... :( Suka zdechła i pojechał do schronicka po nowego szczeniaka ( z miesiące przed naszym slubem ), jak wrócił powiedział, ze też się bedzie nazywać Aga - mąż zaprzeczył, więc wymyslił, że Ara, mąż się wkurzył, powiedział mu że i tak bedzie gadał Aga... została Tina...

MI sie podoba Oliwia i jak bedziemy mieli dziewczynke to tak sie bedzie nazywała choc na poczatku chciałam zeby była JAGODA ale maz niechce

Gość qwedcxsaz
to jest naprawde bez sensu dawac psom ludzkie imiona :o

Gość moje konto
sara? matko,pies mojego sasiada tak sie wabi:O oliwia lepiej...

Gość qwedcxsaz
no ale jak mam nazwac corke sara jak to imie nosi co druga suka osiedlowa :o juz mi się nie podoba

Gość Keczup i musztarda
Moja suczka też się wabiła Sara:)

Gość qwedcxsaz
no to rzeczywiscie lepiej dac malej Oliwka :)

Gość wrrramp
jak podoba się tobie to nie pytaj innych bo każdy ma inny gust

skoro tobie się podoba to czemu nie? :) mi też się podoba Oliwia, ale mąż dla córeczki chciał "zwyczajne" imię - więc nasz skarb ma na imię Magdalena i tylko jedno imię posiada, bo stwierdziliśmy że tak na prawde drugie imię jest bezużyteczne...

Gość gość
Sara... Oliwia, Oliwia... Kojarzy się z oliwa. Mam kol i ją tak przezwywają oliwa, oli, Sara piękne imię znaczenie imienia księżniczka.