Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HILKA

Chciałabym iść gdzieś na sylwestra

Polecane posty

Gość HILKA

tylko nie mam gdzie :(

Gość HILKA
Mam 24 lata beznadziejnego chłopaka ktory mnie nigdzie nie wezmie i spedze sylwestra jak stara baba

Gość Alicee
ja niestety tez....

Gość aldin452
ja Cie moge zaprosic na sylwestra :) ale bez chlopaka

Gość woj tek
Też nie mam z kim iść a mam gdzie moge cie zabrać i bedziesz obsłużona najedzona a bzl bedzie przedni w pewnym lokalu dla vip ów

a to nie możesz iśc z chłopakiem do swoich znajomych . dlaczego to no ma cie gdzies wziąć ? przeciez ty tez masz swoich znajomych, przyjaciol itd.

Gość nic się nie stało
Nie to, że się chwalę, ale pierwszy raz jadę na sylwestra w góry :D

Gość woj tek
a jak bedzie padał deszcz to popłyniesz w pianie -proszkuuuuuuuuuu

Gość HILKA
Akurat tak się składa że przez mojego zazdrosnego i beznadziejnego chłopaka musiałam uciąć wiekszość znajomości. I ja wlasnie marze o takiej zabawie dla dziadków a nie dyskotece

Gość HILKA
W zeszłym roku było pięknie moi rodzice w wieku 50 lat szli na bal a ja w domu poprostu czułam się zajebiscie

Gość HILKA
jestem z wlkp. Sama nie wiem po co z nim jestem chyba się bronie przed byciem samą

w takim razie cie rozumiem , ze raz na jakis czas chcesz gdzies wyjsc (o sylwestrze juz nie mowiac) - ja w sylwestra nigdzie nie chodze bo nie lubie . mieszkam w krakowie a tu w sylwestra to tylko na domowkach nie ma tlumow. zawsze na tym forum mnie to poraza - "mam beznadziejnego i zazdorsnego chlopaka " na dodatek kazal mi zerwac znajomosci - no i po co wam to dziewczyny !

Gość HILKA
dopiero po 2 latach sobie uswiadomilam ze odciął mi drogi do wszystkich koleżanek

przed byciem sama ? chyba twoj chlopak zrobil ci jakies pranie mozgu. przeciez mozesz sie zwiazac z kims innym. jesli facet jest chorobliwie zazdrosny to z czasem moze zrobic ci pieklo ( moge podac przyklady moich kolezanek) - facet zabronil jej robienia makijazu bo bedzie sie podobala innym - ma wszedzie z nim chodzic - nigdzie sam nie idzie - innej facet zabronil sie depilowac ( tak to prawda) - ta sama ma zakaz chodzenia w krotkich spodnicach - i tak by nie chodzila bo nie moze depilowac nog - znam jeszcze taki malzenstwo - zona nie moze pracowac i musi prosic meza o kazdy grosz sorry ,ze to napisze ale olej gnoja i idz do znajomych na impreze (odswiezysz znajomosci a tego faceta pusc kantem) przepraszam za gnoja ale jak czytam o zazdrosnikach co najchetniej zamkneliby dziewczyny w klatce to wpadam w amok

Gość HILKA
obcokrajowiec a czemu pytasz czy mam blisko do pomorskiego?

a tak się zapytałem bo też nie mam gdzie iść bo jestem sam ale nie chcesz zerwać z chłopakiem więc daję Ci spokój.

twierdzisz , ze chlopak nie pozwala ci nigdzie isc samej a szukasz zaproszen na kafe? hmm moze organizuja cos kolezanki ze studiow , pracy itd. ? przeciez gdzies wychodzisz. jesli ten dzien jest dla ciebie wazny to spedz go z ludzmi bliskimi a nie przypadkowa osoba z neta ( nawet bardzo mila)

Gość HILKA
w tej chwili jesteśmy w separacji on się łudzi że do niego wroce ale to już grubsza sprawa nie sylwester tylko jego nie zaradność życiowa

Gość HILKA
tylko tak się składa że on mnie masakrycznie ograniczył z wszelkimi koleżakami i naprawde przez te 2 lata byliśmy razem na 4 imprezach gdzie po kazdej jesli zatańczyłam z kimś innym byłam dziwką

Gość HILKA
A samotne koleżanki bo takie przważnie posiadałam były złem wcielonym

to jakaś koszmarna sytuacja .... powinnas to absolutnie zakonczyc. dobrze , ze jestes swiadoma jaki to typ. no coz kazdemu zdarza sie dokonywac zle wybory