Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazylka30

Co powinnam zrobic?

Polecane posty

Gość bazylka30

Witajcie Z pewnoscia macie tutaj powazniejsze problemy niz moje jednak jest cos co mnie trapi i chcialabym zasiegnac opini innych osob. Jestem po rozwodzie od ponad 2 lat, w tym roku poznalam mezczyzne, rowniez po przejsciach. Nie bylo miedzy nami porazajacego uczucia od samego poczatku, jednak cos nas do siebie ciagnelo. Wyjechalismy wspolnie na wakakacje, poznalismy swoje rodziny. Spotykamy sie do dnia dzisiejszego, i wlasnie: Wdniu dzisiejszym napisalam mu sms o tersci ,,Kocham cie moj robaczku " i dostalam odpowiedz ,, a mielismy nie uzywac slow kocham cie glizdo " Kurcze nie o to chodzi ze spodziewalam sie bog wie czego , ale z pewnoscia nie tego typu odpowiedzi. Zastanawiam sie teraz czy jemu w ogole na mnie zlaezy, jak wy odebralbybyscie taka wiadomosc? Z gory dziekuje :)

Gość Praktyczny
Zrób makaron

Gość hihihihihihih
hahahah, chłopak ma poczucie humoru, lubię takich :D

Gość bazylka30
Widze ze jednak nie jestem jedyna i myslimy podobnie. Wiec moze kobitki powiecie mi jak powinnam sie teraz zachowac?

Gość wrrramp
a mnie się wydaje że facet napisał odruchowo coś żartem a ty to analizujesz na milion sposobów faceci mają prostszą psychikę niż my daję sobie głowę uciąć że nie myślał nad tym smsem godzinami przeczytaj to jeszcze raz napisał że cię nie kocha że nie chce z Tobą być?nie to co rozdmuchujesz

Gość bazylka30
Powiem szczerze ze mam ochote zakonczyc ten zwiazek bo czuje sie w tej chwwili jak ,, debilka" Nie wiem po co on jest ze mna w ogole, czy dla sexu czy z nudy czy moze ze ogarniam mu wszystkie jego sprawy w sadzie czy z byla zona. Masakra.

Gość bazylka30
wrrramp - mozesz miec racje bo odpisal od razu.

Gość wrrramp
do dorosłego faceta napisałaś -ROBACZKU-kobietko i jeszcze miłość przez smsa mu wyznajesz to ROBACZKU go rozwaliło na bank

Gość hihihihihihih
a co złego w słowie "robaczku"? Ja mam sporo lat i też tak mówię :P

Gość bazylka30
no wiem ze przez smsa to troche beznadziejnie wymyslilam,ale brak mi bylo odwagi inaczej...... A co do robaczka to tak sie zwracamy do siebie na codzien.

Gość wrrramp
większości facetom po przejściach nie pali się do mówienia o miłości wogóle to oni często mają z tym problem i same słowa "kocham" to tak czasem trzeba wymusić

Gość Nicolka.....
odpowiedz mu tez zartem ze "wymsknezo mi sie". A tak powaznie ja odebralam tego smsa zupelnie odwrotnie... Nie koncz tego zwiazku!!!

Gość bazylka30
Fakt. Jestem po prostu zaskoczona, gdyz spodziewalam sie badziej odpowiedzi typu,, to mile" itp a nie j.w

Gość bazylka30
Nicolka to jak go odebralas gdybys mogla mi napisac

Gość wrrramp
no tak ja też do męża mówię różnie ale pomyślałam że jak się dopiero poznają czy tam spotykają to nie są tak daleko a z tym "kocham"to też miałam problem bo nie mogłam się od meża-wtedy chłopaka doczekać dopiero jak się posprzeczliśmy to wydusił że mię kocha jak głupi a ja nie doceniam a jak ja mu pierwsza powiedziałam"kocham 'to się tylko uśmiechnął i nic nie powiedział bo stwierdził że to dla niego było oczywiste ale dla mnie wtedy nie!!!!dopiero później mi to powiedział i teraz wiem

Gość kurossssawa
A ustaliliscie, ze nie bedziecie uzywac slowa "kocham"?

Gość bazylka30
Spotykamy sie pol roku

Gość wrrramp
i gdyby gość nie odpisał wogóle to mogłabyś mieć problem bo to by znaczyło że go zbiłaś z tropu i nie wie co ma robić

Gość bazylka30
Ustalilismy ze nie bedziemy mowic wielkich slow typu Kocham cie dopoki nie bedziemy ich pewni.

Gość kurossssawa
Moze trzeba rozumiec to tak: "A mielismy nie uzywac slow. Kocham cie glizo". Teraz to ma zupelnie inny wydzwiek. Moze klucz tkwi w interpunkcji? :D

Gość wrrramp
aha ale to że ty jesteś pewna wcześniej niż on to nie grzech ja bym nie analizowała na pewno wróci ten temat między wami i wydaję mi się że nie będziesz płakać

Gość Nicolka.....
Ja to odebralam ze facet jeszcze nie jest gotowy na takie wyznania ale nie przekresla was. A moj facet odebral to "to mial byc tylko sex "wolny zwiazek" nie licz na wiecej... Tak wiec sama musisz wyczuc sytuacje :) Choroba wie co ten twoj mial na mysli. Powodzenia.

Gość bazylka30
Niestety ale nie, sprawdzilam :(

Gość kurossssawa
Jesli rzecz nie tkwi w interpunkcji to: - troche moze zszokowalas go -moze chcial pierwszy ci to powiedziec kiedys, bo poki co pol roku to fakt - wczesnie!!! Na nic nie ma reguly, ale jak juz dziewczyny pisaly byloby gorzej, gdyby milczal po tym smsie. Spoko.:)

Gość bazylka30
Jezeli chodzi o wolny zwiazek to raczej nie, wyjezdzamy razem z dziecmi na wakacje, jezdzimy 300 km do jego rodziny, on tez juz jest w mojej zadomowiony. Zawsze moge na niego liczyc itp. Chociaz cholera teraz to sie musze nad tym zastanowic co powiedzial twoj chlopak

Gość wrrramp
jakby miał być tylko seks i wolny związek to nie ciągał by się z Tobą po twojej rodzinie a raczej by unikał takich sytuacji

Gość bazylka30
Moze faktycznie to za wczesnie, moze jestem tak wyposzczona uczuciowa ze spodziewalam sie niewiadomo czego. Nie chialabym go stracic bo dobrze nam razem, ale troche sie dzisisja dobilam.

Gość kurossssawa
Watpie, zeby facet tylko dla sexu tak sie poswiecal i wtapial sie w rodzine kobiety itd. ja ci powiem, ze jako kobieta bylabym w szoku wielkim, gdyby po pol roku ktos mi przyslal smsa taki tekst :D (mowie o Twoim smsie)