Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lupił20

Co oznacza ze Facet chce rzucic palenie dla swojej przyszlej dziewczyny ? czy

Polecane posty

Gość Lupił20

..

Gość kurossssawa
Ze wyrazil taka chec. A czy ja zrealizuje to czas pokaze. Zrobil to po to, bo wie co kobiety lubia slyszec. Ze ktos cos robi dla nich, cos prawie niemozliwego jak rzucenie fajek :D Byc moze ma to na celu jedynie wywarcie okreslonego wrazenia i tym samym osiagniecia jakiegos celu.

Gość salikola
Oznacza że chce ją przelecieć a następnie wrócić do nałogu.

Gość Lupił20
gorzej jak ta panna jest strasznie neidostepna w tej kwestii poczeka pare lat i kto wie moze upiecze sie dwa kurczaki na jednym ogniu:P

Gość kurossssawa
salikola - precyzyjnie ujela/ujal to, co ja mialam na mysli :D

Gość salikola
Jeśłi panna ma rozum to może nawet i 100 albo i więcej pieczeni przy tym ogniu upiec.

Gość salikola
Jednak czy to zmotywuje chłopaka do rzucenia nałogu? Musiałoby być ważniejsze od fajek.

ja np.przed spotkaniem w realu z dziewczyną poznaną przez internet napisała mi że nie pali a jak już spotkaliśmy się na żywo to zapytała mnie w restauracji czy może zapalić papierosa...hmm kłamczucha z niej, więc jest cieżko zerwać z nałogiem...

Gość koqqqqqe
mój chlopak rzucil dla mnie palenie :D od kilku lat jest juz moim mezem :D nie wrocil do nalogu. Jak chlopak bardzo kocha to jest cos w stanie poswiecic dla ukochanej. nie chodzi tylko o fajki, ale o inne przywiazania, lub wady. I na odwrot - dziewczyna ktora kocha tez bedzie w stanie z czegos zrezygnowac dla ukochanego.