Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24_latek

Cienie pod oczami

Polecane posty

Mam je od 7 lat co może być przyczyną ich występowania ? Wyglądam jak Zombie i żadna kobieta nie zwraca na mnie uwagi:((

Radziłabym porobić szczegółowe badania, może to być związane ze zdrowiem.

A czy czasem 7 lat temu nie kupiłes komputera i nie zacząłes śleczeć po nocach wgapiając się w monitor? A może rozpocząłes studenckie życie? :D Wysypiaj się! Najczęstrzym powodem cieni pod oczami jest przemęczenie z powodu zbyt małej ilości snu. Dodatkowo polecam mój patent - masaż powiek zimnymi jabłkami - nieduże jabłka (dokładnie umyte!) wrzucasz do lodówki do schlodzenia na parę godzin. Zimne przykładasz do powiek i delikatnie nimi poruszasz w kółko. Doskonale pobudza krążenie krwi w powiekach, a to właśnie złogi niedotlenionej, ciemnej krwi powodują te podkowy. Ostatecznie możesz się na początku wspomóc kremem pod oczy.

gdzies czytalem ze powodem moga byc problemy z nerkami...

Gość jghjghjghjghjghjghj
nic ci nie pomoze, ja z tym walczylam pare lat, dopiero zaczelam chodzic spac o normalnej godzinie i cienie zeszly, a tak to nie wiem ile kasy wydalam na rozne rzeczy,teraz przed 23-cia juz w lozeczku

Gość miss lipstick123
zazywasz narkotyki?

Gość 56547856724565835826
a może Harry Potter? :classic_cool:

Gość miss lipstick123
przznaj sie dzien rozpoczynasz na kresce i dzien konczysz na kresce do tego nocami komputer gry filmy spisz po 3 godziny.....

Gość kgx
Ja też je mam, od zawsze, lekarz mi kiedyś powiedział, że mogą być z alergii (w moim przypadku). Zrób sobie podstawowe badania (mocz, kał, krew), może to być nie tylko efekt niewyspania czy długotrwałego czytania/siedzenia przed kompem, ale również niedobór witamin lub problemy z nerkami (choć wtedy miałbyś również opuchnięte oczy). Jak wyniki masz dobre, to w takim razie taka twoja "uroda" ;) jeżeli bardzo będzie cię to męczyło, zawsze możesz używać korektora i innych kosmetyków pomagających redukować opuchliznę i zmęczenie oczu. Znam też jedną panią, która miała ten problem i zdecydowała się na wstrzyknięcie wypełnienia pod oczy, dzięki temu cienie nie były tak widoczne.

Masz problemy z podrobami? Żołądek, wątroba albo woreczek żółciowy? Się zastanów i odpowiedz. Bo jeśli się wysypiasz, to z pewnością z bebechem mas kłopot.