Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipeta

cwiczenia w laboratorium a zdrowie

Polecane posty

Gość pipeta

mam cwiczenia z chemii na studiach gdzie wykonujemy doswiadczenia. czy moga one miec jakis wplywa na moje zdrowie?

Gość po co wybralas takie studia
skoro boisz sie o zdrowie?

Gość wez dziewczyno bo Cie
smiechem zabije :o po co szłaś na takie studia skoro jesteś na tyle głupiutka żeby zadawac takie pytania? Po pierwsze będziesz miała fartuch i okulary. po drugie nic Ci się nie stanie (jestem studentką mam laboratoria z chemii fizyki, fizykochemi, termodynamiki itd...)

Gość pipeta
chodzi mi o wdychanie oparów, czy kontakt roztworów ze skóra.

jakich oparów dziewczyno? Poszłaś na chemie i nie wiesz? Myślisz że dali by Ci jakieś mega ostre substancje? MASZ FARTUCH zakrywający ciało, do tego czasem jeszcze okulary poza tym cwiczenia są dobrane tak że nie ma oparów. Co może Ci sie stac jak np wrzucisz kawałek Fe do wody destylowanej? Chyba za dużo bajek się naoglądałaś...

to przelewasz chyba próbki tak by nie rozlac nie? Weź chyba zmien studia - bez urazy... ;)

Gość pipeta
jutro bedziemy robic nitrogliceryne i w kazdej grupie losowo wybrany student bedzie potrzasał gotowym produktem

Gość weqqweqwwe
zawsze jakis tam wplyw jest, na mialam np. pracownie fizyczną i pracowalismy z materialami radioaktywnymi... no ale jakos zyje do tej pory wiec chyba mi nie zaszkodzilo