Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania13321443434

on mnie wykorzytuje?

Polecane posty

Gość Ania13321443434

Mam faceta od 3 lat. Kiedys byl dla mnie czesto chamski ,ale od kiedy ja traktuje go bardziej z dystansem bardzo sie zmienil na lepiej.. ale.. mam wrazenie ,ze czasem probuje mnie wykorzystywac. np spi u mnie w pokoju na stancji zawsze jak ma zjazd bo nie chce placic w akademiku . w sesji mu nie pozwole zawsze nocowac bo bede potrzebowala spokoju albo np mam wrazenie ,ze podbiera rzeczy w lodowki czasem albo chce zebym mu referaty pisala bo on uwaza ,ze skoro ja mam mniej obowiazkow to mam mu pomagac we wszytskim ,a on mnie juz nie musi w niczym seks ma byc tylko kiedy on sobie wymysli ,a nie kiedy ja chce. chce zebym czas poswiecala tylko jemu nie znajomym. mieszkam na tej stancji , za pokoj placa moi rodzice i czasem mi przeszkadza jak on u mnie dlugo siedzi szczegolnie ,ze jest waskie lozko ,nie wysypiam sie ,ale to juz trudno. najgorsze ,ze on w wiekszosci przyjezdzana studia ,a nie ze wzg na mnie wykorzytuje mnie czy przesadzam?

Gość Ania13321443434
albo np zepsul sie komputer , on go zabral do naprawy i chce za niego 300 zl tzn za plyte glowna. a ja nie mam pewnosci czy to on nie zepsul go bo przestal dzialac jak on ostatni z niego korzystal i innych rzeczy co sie zepsuly ,ale mniej kosztownych tez sie wypiera nie ufam mu jakos :(

Gość Ania13321443434
up

Gość Ania13321443434
ale on podbiera jak wyjezdza do siebie do domu.. nie zlapalam go za reke ,ale mam takie wrazenie

Gość Ania13321443434
nie chodzi mi o to jak przyjedzie do mnie bo czesto ja wtedy robie zakupy

Gość Szymuś
Weź go rzuć, przecież Wy w ogóle sobie nie ufacie.

Gość małq89
wydaje mi sie ze chyba niejst zbyt szczera osoba w stosunku do ciebie,ale moge sie mylic tez..

Gość Ania13321443434
hmmm tak samo mi sie wydaje :( lubie czasem komus pomoc ,ale nie znosze byc wykorzystywana no i najgorsze ,ze nie ufam mu. nie mam nawet pewnosci czy nie naciaga mnie za bardzo za ta naprawe komputera i czy to nie on zepsul . a 300 zl to nie jest dla mnie malo bede musiala w przyszlym miesiacu ostro zaciagnac pasa przez to

Gość Ania13321443434
i np pyta sie czy moj tato kupi nam mieszkanie bo na swojego nie moze liczyc.. czasem sie czuje ,ze on jest ze mna dlatego ze pochodze z zamozniejszej rodziny? czy dla seksu ,dla darmowych noclegow? dlatego ,ze moze jestem za bardzo ulegla choc wiem ,ze zle robie?

Gość mika000
Ten związek nie ma sensu, zostaw go